GAMES

Με ουκρανικά φαβορί το HCT Spring Championship

Με ουκρανικά φαβορί το HCT Spring Championship

Με τους Ουκρανούς Kolento και Neirea μεταξύ των φαβορί αρχίζει την Παρασκευή το τριήμερο Hearthstone - HCT Spring Championship, προσφέροντας συνολικό έπαθλο 250.000 δολαρίων.

Την Παρασκευή (7/7) ξεκινάει το τριήμερο Hearthstone - HCT Spring Championship με τους 16 επικρατέστερους παίκτες από όλο τον κόσμο να διαγωνίζονται για 250.000 δολάρια και τέσσερα "εισιτήρια" για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η δεύτερη στάση του πρωταθλήματος περιλαμβάνει δύο ημέρες με πάνω από 12 ώρες streaming από την πλατφόρμα twitch, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Την Κυριακή θα διεξαχθούν τα νοκ άουτ, από όπου θα αναδειχθεί και ο τελικός νικητής.

Συμμετέχουν συνολικά 16 παίκτες (δεν υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση), τέσσερις από Ευρώπη, τέσσερις από Αμερική, τέσσερις από Κίνα και τέσσερις από την υπόλοιπη Ασία, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε τέσσερις ομίλους.

Μεταξύ των ονομάτων που θα βρεθούν στο event θα είναι και οι Ουκρανοί Neirea (1ος όμιλος, μαζί με Muzzy, OMXHope, CitizenNappa) και Kolento (3ος όμιλος, μαζί με Mage, Trunks, DiegoDias), λίγο μετά από την ήττα τους, μαζί με την υπόλοιπη ουκρανική ομάδα, από την Ελλάδα στο 2017 Hearthstone Global Games. Στον 2ο όμιλο μετέχουν οι Hoei, Kranich, Kuonet, ahqDogggg και στον 4ο οι OMJasonzhou, Ant, Tredsred, Rdu.

Μόνο στο Stoiximan.gr παγκοσμίως μπορείτε να βρείτε τρεις διαφορετικές αγορές για το συγκεκριμένο event, που περιλαμβάνουν τον νικητή της διοργάνωσης, το top-4 και την περιοχή του νικητή.

Σημειώνεται ότι το πρώτο event του έτους, το Hearthstone - HCT Winter Championship, που διεξήχθη στις Μπαχάμες και το οποίο παρακολούθησαν ταυτόχρονα μέχρι και 130.000 θεατές μέσω twitch, προσέφερε συνολικό έπαθλο 250.000 δολάρια με νικητή τον ShtanUdachi2.

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ