VIRAL

Βάλε την κίνηση στη ζωή σου

Βάλε την κίνηση στη ζωή σου

Η νέα καμπάνια από το Rexona με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τσιτσιπά έρχεται να μας θυμίσει αυτό που όλοι μας ξεχνάμε στην καθημερινότητά μας, το να κινούμαστε. Διότι όπως λέει και το σλόγκαν "όσο κινείσαι, ζεις περισσότερα".

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η τρέλα της καθημερινότητας, η προσπάθεια και η... βιασύνη να τα προλάβουμε όλα, έχει μετατρέψει την κίνηση σε κάτι τελείως δευτερεύον. Οι άνθρωποι δεν κινούνται, προτιμούν πάντα την εύκολη λύση ενός οχήματος ή των Μέσων Μεταφοράς ακόμα και για αποστάσεις που αντικειμενικά δεν είναι μεγάλες.

Επίσης, πολλές δουλειές είναι καθιστικές, απαιτούν αρκετές ώρες να κάθεσαι σε μια καρέκλα, με αποτέλεσμα η κίνηση να λείπει παντελώς από τη ζωή των ανθρώπων. Όλοι αναζητούν τον εύκολο τρόπο, αυτόν που θα χρειαστεί να κοπιάσουν όσο το δυνατόν λιγότερο. Μέγα λάθος...

Η νέα καμπάνια από το Rexona της Unilever με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τσιτσιπά έρχεται να χτυπήσει "καμπανάκι" και να στείλει ένα μήνυμα για το "αύριο". Το σλόγκαν που έχει επιλεχθεί, είναι πραγματικά πολύ εύστοχο. "Όσο κινείσαι, ζεις περισσότερα". Μπορεί σε πολλούς να ακούγεται περίεργο, αλλά αποτελεί μια πραγματικότητα. Η κίνηση πρέπει να γίνει βίωμα, νοοτροπία, τρόπος ζωής, να αλλάξει η κουλτούρα και η κοσμοθεωρία των ανθρώπων γύρω από το κομμάτι αυτό. Δεν χρειάζονται ριζικές αλλαγές. Με λίγη προσπάθεια στην καθημερινότητά σου, με μικρές αλλαγές στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πάντα γύρω σου και δρας, όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα.

Ο πρωταθλητής μας βέβαια, στο βίντεο που ετοίμασε το Rexona με πρωταγωνιστή τον ίδιο, δεν στέκεται μονάχα στα όσα ζει κάποιος, βάζοντας την κίνηση στη ζωή του. Είναι και η προσπάθεια που πρέπει να καταβάλεις, ακόμα και αν δεν τα καταφέρεις. Οφείλεις να δοκιμάσεις τα όριά σου, να παλέψεις μέχρι τέλους. Διότι τη μια φορά μπορεί να αποτύχεις, αλλά την επόμενη το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό. Θα πετύχεις.

Ο ίδιος μάλιστα, ως αθλητής του τένις, που ξεκίνησε από τα χαμηλά και έφτασε να βρίσκεται στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει μάθει να παλεύει συνεχώς, να δοκιμάζει τα όριά του, να βάζει μικρούς στόχους και όταν τους πετυχαίνει, να κοιτάζει ακόμα πιο ψηλά. Ο δρόμος δεν είναι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα, διότι υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές, οι αποτυχίες. Σημασία έχει όμως να κάνεις την κίνηση. Είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος για να φτάσεις στον προορισμό σου...

Το βίντεο τον δείχνει να κυνηγά μια δύσκολη μπαλιά. Δεν κατάφερε να βγάλει την άμυνα και να επιστρέψει το μπαλάκι στο αντίπαλο court. Για τον ίδιο δεν έχει μεγάλη σημασία, διότι προσπάθησε, δεν έμεινε απαθής, δεν δέχτηκε τη μοίρα του έτσι απλά. "Οκ, δεν τα κατάφερα, τουλάχιστον όμως προσπάθησα. Ξεκίνα και εσύ σήμερα, κάνε το πρώτο βήμα", λέει ο Στέφανος και αυτό ακριβώς είναι το νόημα.

Ο Στέφανος με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να φτάσει στους κορυφαίους στην παγκόσμια κατάταξη, επομένως έχει προσωπική εμπειρία. Γνωρίζει εκ του αποτελέσματος πόσο σημαντική είναι η κίνηση σε κάθε έκφανση της ζωής. Ένας αθλητής και άνθρωπος με πνεύμα ανήσυχο και μαχητικό, δραστήριςο και με θετική ενέργεια. Αυτά τα στοιχεία τον έκαναν να αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αποτελέσει τον πρωταγωνιστή της καμπάνιας και να συμβάλει στην αλλαγή νοοτροπίας των ανθρώπων.

Το Rexona "όσο κινείσαι, σε προστατεύει". Αυτό προϋποθέτει δράση. Χρειάζεται να σηκωθείς από τον καναπέ και να αποφασίσεις ότι η ζωή σου ανήκει. Ξεκίνα από αύριο κιόλας. Κίνηση δεν είναι μόνο η άσκηση. Κίνηση είναι η ίδια η ζωή. Βγες έξω, περπάτα, τρέξε, ζήσε! Η καμπάνια του Rexona μιλάει για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Κίνηση από τώρα για να ζήσουμε περισσότερα.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ