ΣΤΗΛΕΣ

Δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 διακωμώδησε το χέρι του Βιεϊρίνια και την φυγή του Τουρέ!

Δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 διακωμώδησε το χέρι του Βιεϊρίνια και την φυγή του Τουρέ!

Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές την φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι το "Πέτα τη φριτέζα" που μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1. Μάλιστα, στο επεισόδιο της Δευτέρας (17/12) έγινε ειδική μνεία στο χέρι του Βιεϊρίνια με την Λαμία αλλά και την αποχώρηση του Τουρέ από τον Ολυμπιακό.

Αθλητικά θέματα αποφάσισε να διακωμωδήσει στο προχθεσινό επεισόδιο (17/12) η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 "Πέτα τη φριτέζα".

Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη και πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος είναι γνωστός για τον ενδιαφέρον του προς τον αθλητισμό, καθώς σε κάθε δουλειά που κάνει πάντα βάζει κάποια στοιχεία που έχουν να κάνουν με ποδόσφαιρο ή με μπάσκετ.

Όμως στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι συντελεστές της σειράς αποφάσισαν να διακωμωδήσουν το χέρι του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Λαμία, με τον ηθοποιό Γεράσιμο Σκαδιαρέση σε μία ξεκαρδιστική σκηνή να λέει χαρακτηριστικά πως: "πετάγεται ο Βιεϊρίνια έτσι, ούτε ο Γκριγκαρόβιτς δεν τα κάνει αυτά, κατάλαβες; Και μετά σου λέει δεν είναι πέναλτι!".

Η δεύτερη σκηνή είναι με τον Γιάννη Μπέζο να διαβάζει το... φλυτζάνι στον γιο του, βλέποντας για το μέλλον ότι έρχονται άσχημα μαντάτα και πιο συγκεκριμένα η αποχώρηση του Γιάγια του από τον Ολυμπιακό!

Δείτε το πρώτο στιγμιότυπο στο 10.10 και το δεύτερο στο 30.25:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιάννης Μπέζος θεωρεί ότι ο Γκάλης δεν ήταν ο κορυφαίος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ