ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πέμπτο το ντουέτο Πλατανιώτη - Παπάζογλου, 4ο το μικτό ντουέτο Παπαγεωργίου - Γκορτσιλά

Πέμπτο το ντουέτο Πλατανιώτη - Παπάζογλου, 4ο το μικτό ντουέτο Παπαγεωργίου - Γκορτσιλά

Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου κατέκτησαν την 5η θέση στον τελικό του ελευθέρου προγράμματος στο ντουέτο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Με πολύ καλή εμφάνιση και στον τελικό, οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου ανέβηκαν ψηλά στην 5η θέση της Ευρώπης στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου, στην τελευταία μέρα των αγωνισμάτων της καλλιτεχνικής κολύμβησης στη Γλασκώβη.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες εκτέλεσαν πολύ όμορφα το πρόγραμμά τους, βαθμολογήθηκαν με 89,1667β., που τις κατέταξαν 5ες, με μεγάλη διαφορά από τις Γαλλίδες (87,2333) -από τις οποίες πήραν εκδίκηση για το τεχνικό πρόγραμμα, λόγω ατυχίας των Ελληνίδων- και πολύ κοντά στις Ισπανίδες (90,0667β.).

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ρωσίδες Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο και Βαρβάρα Σουμπότινα (96,7000β.), το ασημένιο οι Ουκρανές Αναστασία Σαβτσούκ και Γελιζαβέτα Γιάκνο (93.4000β.) και το χάλκινο οι Ιταλίδες Λίντα Τσερούτι και Κοστάντζα Φέρο (92,1333β.).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του ντουέτου ΕΔΩ.

Λίγο αργότερα έγινε και ο τελικός στο ελεύθερο πρόγραμμα του μικτού ντουέτου, όπου η Νικολέττα Παπαγεωργίου και ο Βασίλης Γκορτσιλάς πήραν την 4η θέση με 74,9333β.

Το χρυσό κατέκτησε η Ρωσία, το ασημένιο η Ιταλία και το χάλκινο η Ισπανία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο ελεύθερο μικτό ντουέτο ΕΔΩ.

Τα αγωνίσματα της καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γλασκώβης ολοκληρώνονται αργότερα το απόγευμα με τον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο, όπου μετέχει η Ευαγγελία Πλατανιώτη και με το Gala.

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ