ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιου υγρού στίβου: Πέταξε για τη Βουδαπέστη η Εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη 2019 MARK BAKER/ ASSOCIATED PRESS

Στη Βουδαπέστη βρίσκεται η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής κολύμβησης η οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Με προσδοκίες για μια πολύ καλή εμφάνιση, αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) για τη Βουδαπέστη η Εθνική μας ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης (photos) που θα μετάσχει στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η πιο έμπειρη και διακεκριμένη σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις, η Ευαγγελία Πλατανιώτη, δήλωσε πριν από την αναχώρηση. "Έχουμε δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία και θα είμαστε αποφασισμένες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε σπουδαία πράγματα σε αυτό το Παγκόσμιο. Όλα τα κορίτσια, τα νεότερα και τα πιο έμπειρα, έχουμε φιλοδοξίες. Οι χορογραφίες σε όλα τα προγράμματα είναι ξεχωριστές και πιστεύω ότι θα αναδειχθεί το ταλέντο και η ελληνική ψυχή. Παρά τις δυσκολίες της προετοιμασίας, θεωρώ ότι θα φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή μας. Εγώ προσωπικά θα αγωνιστώ στο Σόλο και στο Νουέτο και θα τα δώσω όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα".

Οι 12 αθλήτριες που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι: Ευαγγελία Πλατανιώτη (Σόλο Τεχνικό και Ελεύθερο, Ντουέτο Ελεύθερο, αναπλ. Κόμπο και Highlight), Σοφία Μαλκογεώργου (Ντουέτο Ελεύθερο, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Κρυσταλένια Γιαλαμά (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ελένη Φραγκάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Μαρία Καραπαναγιώτη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ζωή Αγραφιώτη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Μαρία Αλζιγκούζη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Δανάη Καριώρη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highligt), Αντριάνα Μισίκεβιτς (Ομαδικό Τεχνικό και ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ζωή Καράγγελου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, αναπλ. Highlight), Λυδία Παπαναστασίου (Highlight, αναπλ. Κόμπο).

Μαζί τους, οι προπονήτριες Βαρβάρα Λιθαδιώτη και Χριστίνα Θαλασσινίδου, με αρχηγό αποστολής την έφορο του αθλήματος και Ειδικό Γραμματέα του Δ.Σ της ΚΟΕ, Δέσποινα Καράμπελα. Στη Βουδαπέστη μεταβαίνει, με την αποστολή και η διεθνής Κριτής Μαρία Μαρούγκα.

Η Καλλιτεχνική θα φιλοξενηθεί, από 17 έως 25 Ιουνίου, στην πισίνα «Szechy» της Βουδαπέστης (νησί Μαργαρίτας).

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ