ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Δεύτερη η Εθνική ομάδα στο κόμπο του Ευρωπαϊκού

Στιγμιότυπο από αγώνα συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ρίο
Στιγμιότυπο από αγώνα συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ρίο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική ομάδα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο μετάλλιο στο πρόγραμμα του κόσμο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Βουδαπέστη.

Ένα ακόμη μετάλλιο κατέκτησε η Ελλάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση κατά την διάρκεια των αγώνων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που πραγματοποιείται στην Βουδαπέστη.

Η Εθνική ομάδα, με μια πολύ νεανική και ελπιδοφόρα σύνθεση, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο πρόγραμμα του κόμπο την Πέμπτη 13 Μαΐου το απόγευμα.

Ήταν το τρίτο μετάλλιο μετά το αργυρό που κατέκτησε η Ελευθερία Πλατανιώτη την Τρίτη στο τεχνικό σόλο και το χάλκινο που πήρε η ίδια πρωταγωνίστρια την Τετάρτη στο ελεύθερο σόλο. Ήταν συνολικά το 8ο μετάλλιο στην ιστορία της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών.

Η Ελλάδα βαθμολογήθηκε με 89.1000, έναντι 94.1000 της Ουκρανίας που πήρε την πρώτη θέση και 86.0667 της Λευκορωσίας που πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Τα κορίτσια που μετείχαν στο πρόγραμμα ήταν: Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Δεληγιάννη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Αντριάννα Μισίκεβιτς, Γεωργία Βασιλοπούλου και Βιολέτα Ζουζούνη.

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEWSFEED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ