ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

ΑΝΟΓ: "Κατεστημένο ή ανανέωση προσώπων;"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΗΝΑ 2004 - ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ 
(ICON / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΗΝΑ 2004 - ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (ICON / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ) EUROKINISSI

Ο γενικός γραμματέας του ΑΝΟ Γλυφάδας, Στρατής Παναγάκος, εξέφρασε τη θέση του με την οποία στέκεται στις κινήσεις που κάνει ο νυν πρόεδρος της ΚΟΕ ενόψει των εκλογών που έρχονται και καλεί τα σωματεία να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα κατεστημένο 36 ετών και σε μια ομάδα νέων ανθρώπων.

Τη θέση του για τις επερχόμενες εκλογές της ΚΟΕ εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του ΑΝΟ Γλυφάδας, Στρατής Παναγάκος. Σε αυτή εκφράζει τις σκέψεις του για την απόφαση που θα πάρουν τα σωματεία στις εκλογές που έρχονται.

"Στους επόμενους μήνες και μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου Αυγενάκη, θα προκύψει μια νέα διοίκηση. Το ζητούμενο ποιο είναι? Αναγνωρίζουμε όλοιτην αναγκαιότητα της ανανέωσης προσώπων...Αναγνωρίζουμεόλοι την αναγκαιότητα της εκκαθάρισης εικονικώνσωματείων, αναγνωρίζουμε όλοι την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού του μοντέλου διοίκησης και της οικονομοτεχνίκης αντίληψης?

Μεχρι τώρα σε γενικές γραμμές, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όλοι είναι σύμφωνοι. Αντίθετοι είναι εκείνοι οι οποίοι είτε δεν μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες λόγω ορίου ηλικίας, είτε γιατί διαβλεπουνμια ήττα, είτε έχουν προσωπικά συμφέροντα, είτε κομματικές ιδεοληψίες .Του λόγου το αληθές οι προσκαιρες συμμαχίες, του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Χατζηδάκη, του προέδρου της Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Κουβελου, αλλά και του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρα.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο νυν πρόεδρος της ΚΟΕ φρόντισε να εξασφαλίσει στη γενική συνέλευση ήδη τον τίτλο του επίτιμου (πρωτοφανές σε εκλογικές διαδικασίες) προέδρου, πιθανόν σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να διατηρήσει τις επιρροές και το καπελωμα της επόμενης διοίκησης. Από την άλλη ανακοινώνει τη συννεφωδηδημιουργία συνδυασμού όπου εμπλέκει διαφορά ονόματα σπουδαίων αθλητών και διοικητικών.

Αλήθεια εάν έτσι είναι πότε σκοπεύει να το κάνει? Δεν αυτοαναιρεί με αυτές τις κινήσεις του και δεν καταστρατηγεί την αναμενόμενη ουδετερότητα? Από την άλλη υπάρχει ένας συνδυασμός ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ που έγκαιρα κατέθεσε πρόγραμμα ουσίας και με υποψηφίους όχι μόνο λαμπρούς πρώην αθλητές αλλά ανθρώπους με διαπιστωμένη και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε διάφορες θέσεις διαχειριστικης ευθύνης.

Τα σωματεία καλούνται λοιπόν σύντομα να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα κατεστημένο 36 ετών μοντέλο διοίκησης, υπό την καθοδήγηση του νυν και επίτιμουπροέδρου της ΚΟΕ, και μιας νέας ομάδας ανθρώπων με εχέγγυο την ποιότητα και την ικανότητα - δυνατότητα να αλλάξουν τα αθλητικά πράγματα της κολυμβητικής ομοσπονδίας.

Στρατής Παναγάκος
Καρδιολόγος
Δημοτικός σύμβουλος Γλυφαδας
Γεν γραμματέας ΑΝΟΓ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ