ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ξιφασκία: Ο 18χρονος Ελσαγιέντ πανηγύρισε τη νίκη του σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Μοχάμεντ Ελσαγιέντ πανηγυρίζει τη νίκη του στη φάση των 16 του ξίφους μονομαχίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Μοχάμεντ Ελσαγιέντ πανηγυρίζει τη νίκη του στη φάση των 16 του ξίφους μονομαχίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες © 2021 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο 18χρονος Αιγύπτιος Μοχάμεντ Αλσαγιέντ νίκησε τον Γιανίκ Μπορέλ στη φάση των 32 στο ξίφος μονομαχίας των Ολυμπιακών Αγώνων και πανηγύρισε την επιτυχία του σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ένα ωραίο στιγμιότυπο χάρισε ο 18χρονος αθλητής της ξιφασκίας, Μοχάμεντ Αλσαγιέντ. Ο Αιγύπτιος επικράτησε 15-11 του Γιανίκ Μπορέλ στη φάση των 32 του ξίφος μονομαχίας (ατομικό) στο Τόκιο. Ο νεαρός στη συνέχεια μιμήθηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο κάνοντας τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Ο Ελσαγιέντ, αφού απέκλεισε τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Ρίο στο ομαδικό ξίφος μονομαχίας, σημείωσε αξιόλογη πορεία έως τα προημιτελικά, όπου ηττήθηκε απ' τον Ρεϊζλίν, ο οποίος κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο.

Πάντως, το χρυσό μετάλλιο στο ξίφος μονομαχίας (ατομικό) κατέληξε σε γαλλικά χέρια, με τον Ρομέν Κανόν να νικάει τον Γκέργκελι Σίκλοσι στον τελικό.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ