WEB TV

Το video για τα 10 χρόνια του Sport24.gr

Το video για τα 10 χρόνια του Sport24.gr

Όλοι εσείς αυτά τα 10 χρόνια κάνετε το Sport24.gr το Νο1 αθλητικό portal στην Ελλάδα. Και αυτή είναι η ιστορία του. Όπως τη λέμε εμείς (video).

#10xroniaSport24 ... Το 2005 ξεκίνησε από ιδέα και εξελίχθηκε σε παρέα. Το 2015, που έχουν όλα αλλάξει, το Sport24.gr παραμένει η Νο1 επιλογή για αθλητική ενημέρωση. Η ναυαρχίδα του κορυφαίου Digital Publisher, της 24 MEDIA, με τους φανατικούς αναγνώστες και τους φανατικούς συντελεστές. Αυτοί πήραν το λόγο σ' αυτό το short documentary, το οποίο αποτυπώνει μια διαδρομή δέκα ετών γεμάτη θέματα, επιτυχίες, αποτυχίες, λάθη, βελτιώσεις, προσπάθεια.

Οι Δημήτρης Μάρης, Σταύρος Δρακουλαράκος, Μάνος Μίχαλος, Πάνος Βελαχουτάκος, Φραγκίσκος Μονογυιός, Μίλτος Εφεντάκης, Γιάννης Φιλέρης, Ηλίας Ευταξίας, Παντελής Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Βάσσος, Βαγγέλης Σταματόπουλος, Γρηγόρης Μπάτης, Στέλιος Χαρτζουλάκης, Θοδωρής Κουνάδης, Θανάσης Κρεκούκιας και ο υπογράφων θυμούνται ιστορίες, αποκωδικοποιούν τα συστατικά της συνταγής, ανοίγουν το history του προσωπικού τους υπολογιστή, δυναμώνουν τη στάθμη του ραδιοφώνου και βάζουν τον τίτλο για το Sport24.gr.

Μια οικογενειακή ιστορία. Για μας. Και σας.

#10xroniaSport24

filmed by Alexandros Ioannidis/Anastasis Papagelis
edited by Anastasis Papagelis
Δημοσιογραφικήεπιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ