THE SHOW MUST GO ON LIVE

LIVE Show Must Go On με σύνδεση με Ντόχα, EuroLeague και τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στη Super League

Ο παρουσιαστής του Show Must Go On, Παντελής Διαμαντόπουλος
Ο παρουσιαστής του Show Must Go On, Παντελής Διαμαντόπουλος 24MEDIA CREATIVE TEAM

Η νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ που παίρνει φωτιά, όλα τα τελευταία νέα από τους απεσταλμένους του SPORT24, Αλέξανδρο Τρίγκα και Βασίλη Τεμπέλη από τη Ντόχα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των "μεγάλων" της Super League. Αυτά και όχι μόνο στο Show Must Go On LIVE της Πέμπτης με τον Παντελή Διαμαντόπουλο! Ειδήσεις, αναλύσεις και άφθονο ρεπορτάζ από την πανίσχυρη ομάδα του SPORT24.

Ακούστε ζωντανά την εκπομπή Show Must Go On από όπου κι αν είστε μέσω tune in.

  • Από το κινητό: Κατεβάστε το Tune in application και ακούστε καθημερινά από τις 12.00 την εκπομπή του Παντελή Διαμαντόπουλου.
  • Στο αυτοκίνητο μέσω του Android Auto ή Apple Car Play και της εφαρμογής Tune in αναζητήστε την εκπομπή The Show Must Go On και ακούστε ζωντανά καθημερινά από τις 12.00.
  • Όλες τις εκπομπές τις βρίσκετε και σε μορφή podcast μέσω SPOTIFY για να ακούτε το The Show Must Go On όποια στιγμή εσείς θέλετε.
TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ