THE SHOW MUST GO ON LIVE

Show Must Go Οn με τον Παντελή Διαμαντόπουλο

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην εκπομπή "Show Must Go On"
Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην εκπομπή "Show Must Go On" GEORGIA PAPADOPOULOU/TOURETTE PHOTOGRAPHY

Τo Show Must Go Οn Live της Τρίτης ήρθε με πολύ Euro και μεταγραφικές εξελίξεις! Το συμβόλαιο που προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Αντετοκούνμπο, η άρνηση του Κονέ για τον Βράνιες, ο Ντεϊόλα και οι παίκτες για τον ΠΑΟΚ Β, τσεκάρει Μανγκαλά ο Παναθηναϊκός, γιατί επέλεξε τον Κουντέ ο Μαρτίνς.

Ο μεγάλος χορηγός της εκπομπής μας σε όλη τη διάρκεια του UEFA Euro 2020 είναι η Coca-Cola που μας προσκαλεί να απολαύσουμε μαζί τους πιο συναρπαστικούς αγώνες. Ταυτόχρονα, έως και τις 11 Ιουλίου, η Coca-Cola δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να συμμετέχει σε έναν άκρως ποδοσφαιρικό διαγωνισμό για να κερδίσει φανταστικά δώρα στο coca-cola.gr/sports!

Ακούστε ζωντανά την εκπομπή Show Must Go On από όπου κι αν είστε μέσω tune in.

  • Από το κινητό: Κατεβάστε το Tune in application και ακούστε καθημερινά από τις 12.00 την εκπομπή του Παντελή Διαμαντόπουλου.
  • Στο αυτοκίνητο μέσω του Android Auto ή Apple Car Play και της εφαρμογής Τune in αναζητήστε την εκπομπή The Show Must Go On και ακούστε ζωντανά καθημερινά από τις 12.00.
  • Όλες τις εκπομπές τις βρίσκετε και σε μορφή podcast μέσω SPOTIFY για να ακούτε το The Show Must Go On όποια στιγμή εσείς θέλετε.
TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ