GAME NIGHT

Game Night με Χούτο: "Ο πατέρας μου έκανε λάθη, αλλά αυτός με πήγε στην Ιταλία"

Ο Λάμπρος Χούτος καλεσμένος στην Game Night
Ο Λάμπρος Χούτος καλεσμένος στην Game Night SPORT 24

Στη Game Night του SPORT 24, λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ο Παντελής Βλαχόπουλος φιλοξένησε τον Λάμπρο Χούτο, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του και όσα έζησε στην Ιταλία. Επίσης, ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης ανέλυσαν όσα είδαμε στο μεγάλο ντέρμπι, ενώ μετέφεραν τις εξελίξεις απ' τα ματς που προηγήθηκαν για τα playoffs της Super League Interwetten. Guest εμφάνιση από τον Αντρέα Παλομπαρίνι.

Ο Λάμπρος Χούτος ήταν ο καλεσμένος της Game Night του SPORT 24, λίγα λεπτά μετά το φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για τα playoffs της Super League Interwetten. Ο παλαίμαχος επιθετικός μίλησε για τα στοιχεία που καθόρισαν το αποτέλεσμα στην Τούμπα, με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Θέμη Καίσαρη να σχολιάζουν επίσης όσα έγιναν ανάμεσα σε ασπρόμαυρους και ερυθρόλευκους.

Η συζήτηση δεν περιορίστηκε βέβαια εκεί, αφού γύρισαν τον χρόνο πίσω, στα χρόνια που ο Λάμπρος Χούτος αγωνιζόταν στην Ιταλία (σε Ρόμα και Ίντερ). Τι είπε για τις εμπειρίες του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στα αποδυτήρια της Ίντερ, αλλά και τη φιλία του με τον Αλβάρο Ρεκόμπα.

TAGS GAME NIGHT STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ