ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αποστολή του SPORT24 στο Μιλγουόκι: Η πορεία του Γιάννη στο σουτ μοιάζει με αυτή του Τζόρνταν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε προσπάθεια για σουτ στην προθέρμανση του αγώνα Μπακς - Τζαζ για την preseason
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε προσπάθεια για σουτ στην προθέρμανση του αγώνα Μπακς - Τζαζ για την preseason @ 2021 RICK BOWMER / ASSOCIATED PRESS

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, μίλησε από το Μιλγουόκι στην εκπομπή "Game Night" της Κυριακής με τους Παντελή Βλαχόπουλο, Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ και σχολίασαν την εξέλιξη στο σουτ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που φέτος αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα μπροστά στην εξέλιξή του. Και προς αυτή την κατεύθυνση το επόμενο βήμα είναι να βελτιώσει το σουτ του, κάτι που ελπίζει να κάνει φέτος.

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος του SPORT24, Χάρης Σταύρου, εμφανίστηκε από το Μιλγουόκι στην εκπομπή "Game Night με τους Παντελή Βλαχόπουλο, Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ και σχολίασαν την δουλειά που κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο σουτ του στην προσπάθειά του να καλύψει το μοναδικό ψεγάδι που έχει στο παιχνίδι του.

Δείτε το VIDEO:

Αρχικά ο Χάρης Σταύρου ανέφερε ότι "αν μπει στο παιχνίδι του ακόμα περισσότερο το σουτ και προσεγγίσει το 80% στις βολές θα είναι ασταμάτητος και θα μιλάμε για άλλα πράγματα, για το αν θα μπει ανάμεσα στους 10 κορυφαίους όλων των εποχών", με τον Παντελή Βλαχόπουλο να παίρνει την σκυτάλη και να θυμάται ότι αντίστοιχα προβλήματα αντιμετώπισε στα πρώτα του βήματα και ο Μάικλ Τζόρνταν.

"Ο Γιάννης θεωρώ ότι έχει το ίδιο πράγμα, με εντελώς διαφορετικό στυλ και είναι διαφορετική περίπτωση, το ίδιο θέμα που είχε ο Τζόρνταν στο σουτ" ανέφερε αρχικά ο Παντελής Βλαχόπουλος, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Τα πρώτα χρόνια ο Τζόρνταν είχε τεράστιο θέμα στο σουτ και άλλο στυλ που σούταρε. Ο Γιάννης δεν θα αλλάξει την μηχανική του. Έχει πάρει τεράστια αυτοπεποίθηση όμως με αυτά που έχει πετύχει. Η μηχανική του είναι καλή. Με το τεράστιο άνοιγμα χεριών και τα δάκτυλά του είναι λογικό να έχει μία αστάθεια. Πλέον όμως έχει την αυτοπεποίθηση.

Σκέφτεται ότι "θα το βάλω". Και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Αν έχεις αυτό το στοιχείο - και ο Γιάννης το έχει, αφού δεν έχει το άγχος να πάρει το πρωτάθλημα- τότε είσαι εντάξει. Ο Γιάννης θα βελτιωθεί πάρα πολύ".

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ GAME NIGHT NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ