VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Volley League Γυναικών: Εύκολα με 3-0 σετ την Λαμία ο Παναθηναϊκός

Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού στο ματς με την Λαμία
Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού στο ματς με την Λαμία EUROKINISSI

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Παναθηναϊκού, επικράτησε 3-0 σετ της Λαμίας και με το τρίποντο αυτό έφτασε πλέον τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Volley League.

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησε 3-0 σετ της Λαμίας και έδωσε έτσι συνέχεια στο σερί νικών του στο πρωτάθλημα της Volley League.

Το σύνολο του Απόστολου Οικονόμου, ήταν καλύτερο καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, μετά από το 15-11 που προηγήθηκαν με 15-16. Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη προσπάθησε στο πρώτο και τρίτο σετ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ουσιαστικά ούτε και σε αυτό το παιχνίδι βαθμό, παραμένοντας έτσι ουραγός (χωρίς βαθμό), σε αντίθεση με το τριφύλλι, που έπιασε κορυφή.

Οι "πράσινες" έχοντας την Χαντάβα σε καλή κατάσταση, πήραν μία διαφορά (22-18), συνεχίζοντας να πιέζουν και εν τέλει να κατακτούν το πρώτο σετ, έπειτα από μπλοκ της Κωνσταντέλλου.

Το δεύτερο σετ ήταν ίσως το ευκολότερο απ' όλα, αφού οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 20-8, με τις παίκτριες του Ηλία Αγγέλη να μην μπορούν να αντιδράσουν και ο Παναθηναϊκός να κατακτά το σετ με χαρακτηριστική ευκολία.

Από εκεί και πέρα, στο τρίτο και τελευταίο σετ οι "πράσινες" ήθελαν να τελειώσουν το παιχνίδι, προηγήθηκαν με 20-14, η Λαμία προσπάθησε να μειώσει, όμως το σύνολο του Οικονόμου έκανε αυτό που έπρεπε και πήρε την νίκη με 3-0 σετ, διευρύνοντας έτσι το σερί νικών.

ΤΑ ΣΕΤ: 3-0 (25-19, 25-11, 25-22)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΑΜΙΑ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ