ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Volley League Γυναικών: Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τον κερδισμένο πόντο
Οι παίκτριες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τον κερδισμένο πόντο EUROKINISSI

Δεκτό έκανε η ΕΟΠΕ το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του αγώνα του με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, λόγω κρουσμάτων στις ερυθρόλευκες.

Δεκτό έκανε η ΕΟΠΕ το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του αγώνα του με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, λόγω θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας του Πειραιά.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο (27/2) στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας. Οι ερυθρόλευκες είχαν ανακοινώσει πως δύο αθλήτριες και ένα μέλος του επιτελείου είχαν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η ΕΟΠΕ αναφέρει:

"Μετά από επίσημη ενημέρωση του σωματείου Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τεστ για τον ιό Covid-19 που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων τακτικών ελέγχων στα Σωματεία που μετέχουν στο Πρωτάθλημα Volley League Γυναικών 2020-2021.

Στο σύνολο των τεστ που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν τρία (3) θετικά τεστ και αφορούν δύο αθλήτριες και ένα μέλος του επιτελείου. Για όλες τις περιπτώσεις ακολουθείται το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο και όλοι παραμένουν εκτός ομάδας σε οικιακή απομόνωση, ενώ έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς.

Μετά από αίτημα του Σωματείου Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της Volley League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Π.Α.Ο.Κ. στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΠΑΟΚ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ