ΠΑΟΚ

Volley League ανδρών: Το κλειδί στην υπόθεση ΠΑΟΚ και Ντεσποτόφσκι για παραβίαση του πρωτόκολλου

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν στην αναμέτρηση με τον Φίλιππο Βέροιας
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν στην αναμέτρηση με τον Φίλιππο Βέροιας EUROKINISSI SPORTS

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Φιλίπ Ντεσποτόφσκι, αγωνίστηκε στο ματς με τον Φίλιππο Βέροιας χωρίς να μπει στην απαιτούμενη καραντίνα, ωστόσο παρουσίασε τεστ κορονοϊού και αναμένεται να φανεί εάν αυτό θα γίνει αποδεκτό από την ΕΣΑΠ.

Σε απολογία κάλεσε η ΕΣΑΠ την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ και τον Φιλίπ Ντεσποτόφσκι για παραβίαση του πρωτοκόλλου για τον κορονοϊό.

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί σε αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας της χώρας του και χωρίς να μπει στην απαιτούμενη καραντίνα αγωνίστηκε απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας την Κυριακή.

Ο παίκτης παρουσίασε τεστ που είχε κάνει στην πατρίδα του και έδειχνε ότι δεν έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό και μένε να δούμε εάν θα γίνει αποδεκτή η δικαιολογία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Σχετικά με τη συμμετοχή αθλητή που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας - ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική και ο οποίος αν και είχε αρνητικό τεστ covid-19 ωστόσο παραβίασε τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, η ΕΣΑΠ ανακοινώνει

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ: "Αθλητής της φιλοξενούμενης ομάδας φέρεται να παραβίασε την καραντίνα των 7 ημερών επειδή πέρασε συνοριακή πύλη της χώρας λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Όσον αφορά το κύρος του αγώνα και οι παραβάσεις που προκύπτουν βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει καταθέσει η ΕΣΑΠ στη ΓΓΑ, ο αθλητής, ο υπεύθυνος υγειονομικός εκπρόσωπος του σωματείου και το σωματείο θα παραπεμφθούν σήμερα στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για παραιτέρω νομικές ενέργειες.

Η ΕΣΑΠ θα διαφυλάξει τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο ως κόρη οφθαλμού και θα ηγηθεί της εκστρατείας που κάνει η ελληνική κοινωνία για την καταπολέμηση της πανδημίας covid-19".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ