ΒΟΛΕΪ

Volley League ανδρών: Περιμένοντας την απόφαση της υγειονομικής επιτροπής

Ο Αλέξανδρος Ράπτης σε προσπάθειά του να νικήσει το μπλοκ των παικτών του Φοίνικα Σύρου
Ο Αλέξανδρος Ράπτης σε προσπάθειά του να νικήσει το μπλοκ των παικτών του Φοίνικα Σύρου EUROKINISSI SPORTS

Τα μέλη της ΕΣΑΠ συνεδρίασαν δήλωσαν ότι θα αγωνιστούν εάν επαναρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά όλα θα κριθούν από την αντίδραση της αρμόδιας επιτροπής της ΓΓΑ.

Συνεδρίασαν οι εκπρόσωποι των ομάδων της Volley League των ανδρών για να συζητήσουν το τι θα γίνει από εδώ και πέρα μετά τη δημιουργία νέου αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Η πλειοψηφία δήλωσε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται εάν υπάρξει σχετική απόφαση από την ΓΓΑ με τον ΠΑΟΚ να επαναλαμβάνει τις αντιρρήσεις του. Βέβαια, ότι και να λένε οι ομάδες τα χέρια τους είναι δεμένα.

Εκείνοι που θα αποφασίσουν είναι οι ειδικοί που απαρτίζουν την αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ. Το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΣΑΠ βρίσκεται στα χέρια τους και πλέον εκείνοι καλούνται να αποφασίσουν σύμφωνα και με τις επιδημιολογικές συνθήκες.

Σε πρώτη φάση εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη αυτή θα αφορά τη διεξαγωγή προπονήσεων κάτω από ιδιαίτερα αυστηρούς κανόνες και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ολοκληρώθηκε η έκταση συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ μέσω τηλεδιάσκεψης. Συζητήθηκαν ζητήματα επανεκκίνησης του πρωταθλήματος στην περίπτωση που γίνει αποδεκτό το νέο αίτημα της ΕΣΑΠ προς το Υπουργείο Υγείας και το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Εκφράσθηκε για άλλη μία φορά πως η ΕΣΑΠ πρέπει να ενταχθεί στο καθεστώς των λιγκών του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Συζητήθηκαν οι επόμενες ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν με σκοπό το συντομότερο δυνατόν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα Volley League 2020-21.

Συζητήθηκαν θέματα συμβολαίων αθλητών καθώς και ο τρόπος αντιμετώπισης όλων των δυσμενών συνθηκών που έχει δημιουργήσει η καραντίνα (lockdown).

Συζητήθηκαν γενικότερα θέματα της ΕΣΑΠ όπως η σύμβαση με την ΕΡΤ Α.Ε., η οργάνωση των αγώνων μέσω live streaming και νομικά θέματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ