ΒΟΛΕΪ

Volley League ανδρών: Κρούσμα κορονοϊού στον Μίλωνα

Ολυμπιακός εναντίον Φοίνικα Σύρου
Ολυμπιακός εναντίον Φοίνικα Σύρου EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης της ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό και όλα τα μέλη της θα περάσουν από τεστ το πρωί της Πέμπτης. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ.

Με ανακοίνωσή της η ΕΣΑΠ ενημέρωσε για την παρουσία κρούσματος κορονοϊού στον Μίλωνα. Άμεσα ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο της Volley League και την Πέμπτη θα περάσουν από τεστ όλα τα μέλη της ομάδας.

Επιπρόσθετα, ενημερώθηκαν οι ομάδες που αντιμετώπισαν το προηγούμενο τριήμερο το σύλλογο της Νέας Σμύρνης στο Λιγκ Καπ και ο ΠΑΟΚ τον οποίο φιλοξενεί το ερχόμενο Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Ε.Σ.Α.Π. ενημερώνει πως μετά από ειδοποίηση της γραμματείας του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό βολεϊμπολίστας του συλλόγου. Άμεσα ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο της Volley League.

Ο αθλητής μπήκε σε καραντίνα και οι συναθλητές του θα περάσουν τεστ κορονοϊού το πρωί της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου σε μονάδα της Βιοϊατρικής. Επίσης ειδοποιήθηκε ο ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με το Μίλωνα το προσεχές Σάββατο καθώς και οι ομάδες του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα ΟΝΕΧ που έδωσαν αγώνες με το Μίλωνα για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Να σημειωθεί πως για να αναβληθεί ένας αγώνας θα πρέπει να νοσήσουν από κορονοϊό περισσότεροι από τρεις αθλητές του ρόστερ, ενώ κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να ζητήσει μέχρι δύο αναβολές λόγω κορονοϊού. Η ΕΣΑΠ θα εκδώσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με οποιαδήποτε εξέλιξη και εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον αθλητή του Μίλωνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ