VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βόλεϊ γυναικών: Επιστροφή Κοσμά στην ΑΕΚ

Η Σοφία Κοσμά με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Η Σοφία Κοσμά με την φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή της Σοφίας Κοσμά στην ομάδα έπειτα από έξι χρόνια.

Έπειτα από έξι χρόνια, η Σοφία Κοσμά επέστρεψε στην ΑΕΚ και θα αγωνιστεί ξανά με τα "κιτρινόμαυρα" για την επόμενη σεζόν. Η διεθνής ακραία τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιακού για μία τριετία (από το 2011 έως το 2014). Την περασμένη σεζόν μάλιστα, έφυγε στα μέσα της χρονιάς για να αγωνιστεί στην ελβετική Σαφχάουζεν μιας και η αγωνιστική χρονιά στην Ελλάδα είχε πολλές διακοπές λόγω κορονοϊού.

Με αυτή την μεταγραφή η ΑΕΚ μπαίνει δυναμικά στην στελέχωση του ρόστερ της για την επόμενη περίοδο ενώ και με την προσθήκη της Όλγας Βεργίδου στην πάσα δείχνει πως ετοιμάζει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο διεκδικώντας μία καλή πορεία στην VolleyLeague γυναικών.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια της ΑΕΚ, η Κοσμά ανέφερε: Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που μετά από μια πάρα πολύ σοβαρή πρόταση που έκανε η διοίκηση της ΑΕΚ, γυρίζω πίσω στην ομάδα. Πιστεύω πως και εγώ και οι συναθλήτριες μου θα δώσουμε το 100% να κάνουμε πραγματικότητα και τους στόχους της διοίκησης, αλλά και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους της ΑΕΚ. Εύχομαι όλες οι ομάδες να έχουμε υγεία και να γίνει ένα ωραίο πρωτάθλημα“.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ