ΒΟΛΕΪ

Στις 8 Ιουνίου οι εκλογές στην ΕΣΑΠ

Στις 8 Ιουνίου οι εκλογές στην ΕΣΑΠ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως ανακοινώθηκε από τη Λίγκα του βόλεϊ οι εκλογές του συνεταιρισμού για την ανάδειξη της νέας διοίκησης θα πραγματοποιηθούν στις 8 Ιουνίου.

Ορίστηκε η ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών στην ΕΣΑΠ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Λίγκα αυτές θα πραγματοποιηθούν στις 8 Ιουνίου και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί η Γενική Συνέλευση στις Ιουνίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού και του άρθρου 107Α του ν.2725/99 και της από 22/05/2018 σχετικής απόφασης του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. καλούνται τα σωματεία-μέλη της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.) δια των νομίμων εκπροσώπων τους σε Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 στις εγκαταστάσεις της έδρας του συνεταιρισμού (Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά-ΟΑΚΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ) με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα εργασιών της Γ.Σ.

2. Έγκριση εγγραφής ως νέων μελών στο συνεταιρισμό των προβιβασθέντων από την Α2 Εθνική Κατηγορία σωματείων ΑΕΚ και ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

3. Διοικητικός απολογισμός από 06/06/2016 έως 07/06/2018.

4. Οικονομικός και διαχειριστικός Απολογισμός χρήσεως από 06/06/2016 έως 07/06/2018.

5. Συζήτηση επί διοικητικού και οικονομικού/διαχειριστικού, απολογισμών και απόφαση περί απαλλαγής ή μη, απερχομένου ΔΣ από πάσης ευθύνης.

6. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για διενέργεια αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. για διετία θητεία, σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της Ε.Σ.Α.Π.

7. Εκλογή δώδεκα (12) τακτικών και ισάριθμων αναπληρωματικών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ για διετή θητεία, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η ΓΣ θα συγκληθεί εκ νέου στις 15 Ιουνίου 2018, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ