ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Περούτζια και Ζάκσα αρνούνται να πάνε στην Ρωσία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Περούτζια και Ζάκσα αρνούνται να πάνε στην Ρωσία
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν έχει πάρει θέση για όσα γίνονται στην Ουκρανία, τόσο η Περούτζια όσο και η Ζάκσα αρνούνται να αγωνιστούν επί ρωσικού εδάφους.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει φέρει πολλές αντιδράσεις στο χώρο του αθλητισμού. Μία από αυτές έρχεται από το βόλεϊ

Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει στα χέρια της μια καυτή πατάτα να διαχειριστεί αφού ήδη δύο ομάδες έχουν προβάλει τις ενστάσεις τους στο να αγωνιστούν επί ρωσικού εδάφους.

Συγκεκριμένα η Περούτζια καλείται να αντιμετωπίσει την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τον Μάρτιο για το Champions League και η ιταλική ομάδα δεν σκοπεύει να το κάνει.

Μάλιστα, έχει να διαχειριστεί και το θέμα του Όλεγκ Πλοτνίτσκι, αφού οι Ιταλοί εκφράζουν φόβους ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα με την παρουσία του Ουκρανού ακραίου στη Ρωσία.

Ανάλογο θέμα έχει και η Ζάκσα. Η πολωνική ομάδα θα αντιμετωπίσει με την Ντινάμο Μόσχας για το Champions League και ζήτησε να γίνει ο αγώνας σε ουδέτερο έδαφος.

Αυτές δεν είναι οι μόνες ομάδες που έχουν κινηθεί για το θέμα. Το ίδιο έχουν πράξει και η Μόντσα, αλλά και η ομάδα γυναικών της Φενέρμπαχτσε.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ