ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ βόλεϊ: Ψάχνουν για βασικό πασαδόρο οι ασπρόμαυροι

ΠΑΟΚ βόλεϊ: Ψάχνουν για βασικό πασαδόρο οι ασπρόμαυροι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πέδρο Τέλες λόγω προσωπικού προβλήματος θα επιστρέψει στη Βραζιλία με τον ΠΑΟΚ να αναζητά τον βασικό πασαδόρο της νέας περιόδου.

Στην αγορά για να βρει τον βασικό της πασαδόρο για τη νέα σεζόν έχει βγει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Για αυτή τη θέση είχε αποκτηθεί ο Πέδρο Τέλες, αλλά η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί.

Ο Βραζιλιάνος πασαδόρος αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα και για αυτό το λόγο θα επιστρέψει στην πατρίδα του την Παρασκευή. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του έδωσαν ακόμα και ειδική άδεια δύο εβδομάδων. αλλά ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει μόνιμα στη Βραζιλία.

Το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό του Ματέο Πάρις. Ο 37χρονος πασαδόρος ήταν θετικός στο να φορέσει τα ασπρόμαυρα, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν αρχικά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Ο Πάρις ήθελε συμβόλαιο για όλη τη χρονιά, ενώ ο ΠΑΟΚ επιθυμούσε μία πιο προσωρινή λύση. Έτσι, ο γάμος των δύο πλευρών δεν προχώρησε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ούτε πρόκειται να προχωρήσει.

Βέβαια, η αναζήτηση πασαδόρου στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Οι καλές λύσεις απουσιάζουν από την αγορά και έτσι είναι δύσκολο να βρεθεί μια ποιοτική λύση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ