ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ βόλεϊ γυναικών: Απέκτησε την Κογιάρ

Η Μιλάγκρος Κογιάρ θα είναι η νέα διαγώνιος του ΠΑΟΚ
Η Μιλάγκρος Κογιάρ θα είναι η νέα διαγώνιος του ΠΑΟΚ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ απέκτησε την 33χρονη Ισπανίδα διαγώνιο, Μιλάγκρος Κογιάρ καλύπτοντας έτσι τη μία θέση ξένης για τη σεζόν 2021-22.

Η ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Μετά τις ανανεώσεις σειρά πήραν η μεταγραφές με τον Δικέφαλο να ανακοινώνει την απόκτηση της 33χρονης Ισπανίδας διαγώνιας, Μιλάγκρος Κογιάρ.

Πρόκειται για αθλήτρια με παραστάσεις από πολλά πρωταθλήματα και σίγουρα θα δώσει σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Τάκη Φλώρου. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ δεδομένα θα αποκτήσει μια ξένη πασαδόρο και μία ξένη ακραία.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μιλάγκρος Κογιάρ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: "Είμαι πολύ ικανοποιημένη και ενθουσιασμένη που ήρθα σε έναν Σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πάντα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα και πιστεύω διάλεξα την κατάλληλη ομάδα την κατάλληλη στιγμή. Κάθε αθλητής θέλει να κερδίζει πρωταθλήματα και κύπελλα, αυτό όμως που είναι σημαντικό είναι να δίνει όλη η ομάδα το 150% της σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου, αυτό είναι και δικός μου προσωπικός στόχος. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο, την Διοίκηση και το τεχνικό τιμ, για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσει αυτή η ενδιαφέρουσα σεζόν".

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Milagros Collar, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στην Ισπανία στις 15/04/1988, η Milagros Collar αγωνίζεται ως διαγώνια και έχει ύψος 187cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της την αγωνιστική σεζόν 2004-2005, γράφοντας τις πρώτες της συμμετοχές στην Ισπανική Σούπερλιγκ με την φανέλα της IBSA CV CCO 7 Palmas. Στην IBSA CV CCO 7 Palmas παρέμεινε μέχρι και την αγωνιστική σεζόν 2009-2010.

Η σεζόν 2010-2011 την βρήκε με την φανέλα της Grupo Murcia 2005, με την οποία ήρθε σε επαφή με τους πρώτους τίτλους στην καριέρα της, κατακτώντας το ισπανικό κύπελλο αλλά και το Σούπερ Καπ.

Η επόμενη αγωνιστική χρονιά ήταν η πρώτη της εκτός Ισπανίας, καθώς ταξίδεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Pontecagnano Faiano, μένοντας ωστόσο μόνο για μία σεζόν.

Συνεχίζοντας να προσθέτει νέες χώρες, νέα πρωταθλήματα και νέες εμπειρίες, η Milagros Collar αγωνίστηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2012-2013 με την φανέλα της Le Cannet Volley Ball, και στην Ρουμανία για λογαριασμό των CSM Volei Alba-Blaj (2013-2014), Dinamo București (2014-2015) και CSM Târgoviște (2015-2018), με την τελευταία να κατακτά το κύπελλο και να αποκτά τις πρώτες της παραστάσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αγωνιζόμενη στο CEV Cup και στο CEV Challenge Cup.

Στην πιο περιπετειώδη σεζόν της καριέρας της, η αγωνιστική χρονιά 2018-2019 βρήκε την Ισπανίδα διαγώνιο σε τρεις ομάδες διαφορετικών χωρών. Το ταξίδι ξεκίνησε από την Τουρκία για λογαριασμό της Nilüfer Belediyespor, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πουέρτο Ρίκο για την Foton Tornadoes Blue Energy, και ολοκληρώθηκε στη Νότιο Κορέα για την Suwon Hyundai E&C Hillstate.

Στη Νότιο Κορέα παρέμεινε και την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, κατακτώντας το κύπελλο με την Suwon Hyundai E&C Hillstate, ενώ το δεύτερο μισό ελέω της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού, την βρήκε στην Ουγγαρία με την φανέλα της Békéscsabai Röplabda SE.

Η περσινή σεζόν την βρήκε και πάλι στην Ρουμανία, αυτή τη φορά με την φανέλα της Dinamo București, στην δεύτερη θητεία της.

Διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Ισπανίας, μετρά πολλές συμμετοχές σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις".



TAGS ΠΑΟΚ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ