ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-1: Θρίαμβος του Δικεφάλου και πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν πόντο κόντρα στον Ολυμπιακό
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν πόντο κόντρα στον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 σετ τον Ολυμπιακό στο "PAOK Sports Arena" και σε συνδυασμό με το υπέρ του 3-2 από τον πρώτο αγώνα στο "Μελίνα Μερκούρη" πανηγύρισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του League Cup. Θα αντιμετωπίσει τον Μίλωνα σε διπλά ματς.

Στα ημιτελικά του League Cup προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη νίκησε για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό, αυτή την φορά με 3-1 σετ στο "PAOK Sports Arena" και συνεχίζει στη διοργάνωση. Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος είχε επιβληθεί 3-2 στον πρώτο αγώνα στο "Μελίνα Μερκούρη" απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Καζάζη, που έχασε για τέταρτη σερί φορά σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, πιο συγκεντρωμένος σε σημεία κλειδιά του αγώνα, έχοντας και τη στήριξη των φιλάθλων του που βρέθηκαν στο "Παλατάκι", μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Ο Ούντρις έκανε πολύ καλό παιχνίδι για τους ασπρόμαυρους, ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά παικτών όπως ο Πετρέας κι ο Κουμεντάκης.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του League Cup τον Μίλωνα σε διπλά ματς και αναμφίβολα έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει.

Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν σταθερά μπροστά και το έκανε δικό του με 25-21, ενώ στο δεύτερο επέστρεψε από το 19-22 και το κατέκτησε με 25-23, κάνοντας το 2-0. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι κυνηγήσουσαν... τέσσερα συνεχόμενα σετ για να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης.

Κατέκτησαν το τρίτο με 25-23, αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους, αλλά στο τέταρτο δεν άντεξαν από ένα σημείο και μετά, ο Δικέφαλος απομακρύνθηκε και το πήρε εύκολα με 25-18, πανηγυρίζοντας την πρόκρισή του.

Τα σετ: 25-21, 25-23, 23-25, 25-18

TAGS ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ