ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Πήρε Παπαστεργίου, ανανέωσε με Τσιτσιγιάννη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2020-2021 / ΠΑΟ - ΑΟ ΘΗΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2020-2021 / ΠΑΟ - ΑΟ ΘΗΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού συμφώνησε με την Πηνελόπη Παπαστεργίου, ενώ επέκτεινε τη συνεργασία του για ένα χρόνο ακόμα με την Μαρία Τσιτσιγιάννη.

Οι κινήσεις στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού συνεχίζονται. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Απόστολο Οικονόμου σειρά παίρνουν οι παίκτριες που θα στελεχώσουν το ρόστερ.

Η Πένυ Ρόγκα μαζί με την Εβίτα Ξηντάρα θα καλύψουν τη θέση του λίμπερο. Στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται η Μαρία Τσιτσιγιάννη με τους πράσινους να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία της.

Την ίδια ώρα αποκτήθηκε η Πηνελόπη Παπαστεργίου η οποία θα είναι η δεύτερη πασαδόρος της ομάδας. Η 26χρονη πασαδόρος πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν με τον Πανναξιακό και στη συνέχεια την ολοκλήρωσε στον Ολυμπιακό.

Αμφότερες αναμένεται να προσφέρουν λύσεις ερχόμενες από τον πάγκο. Για τη θέση της βασικής διαγώνιας θα αποκτηθεί παίκτρια από το εξωτερικό, ενώ για εκείνη της πασαδόρου τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις απαντήσεις που θα πάρουν οι πράσινοι από τους βασικούς τους στόχους που προέρχονται από την ελληνική αγορά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ