ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Ανανέωσε για ένα χρόνο η Παπαφωτίου

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Ανανέωσε για ένα χρόνο η Παπαφωτίου
INTIME

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αθηνά Παπαφωτίου για ένα χρόνο ακόμη.

Πράσινη για ένα χρόνο ακόμα θα παραμείνει η Αθηνά Παπαφωτίου καθώς όπως αναμενόταν η πασαδόρος του τριφυλλιού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στον Παναθηναϊκό για έναν χρόνο ακόμα. Με τον Ερασιτέχνη να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών τη Δευτέρα το απόγευμα.

Αυτή ήταν η τρίτη ανανεώση από το φετινό ρόστερ καθώς ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ανακοινώσει τη συμφωνία του με την Ρόγκα και την Γκρόθες. Φυσικά και η Παπαφωτίου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή του τριφυλλιού στην κορυφή της Ελλάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Αθηνά Παπαφωτίου για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Η νταμπλούχος Αθηνά Παπαφωτίου παραμένει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει να ενισχύει το τμήμα και τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για μία εκ των κορυφαίων Ελληνίδων πασαδόρων που έδειξε την αξία της την περσινή σεζόν καθώς αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παράγοντες στην κατάκτηση του νταμπλ για τον Παναθηναϊκό.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Παπαφωτίου ανέφερε:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα έναν χρόνο θα φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού! Είχαμε μια φανταστική χρονιά και χαίρομαι που η επιστροφή μου στην Ελλάδα συνδυάστηκε με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή μετά από πολλά χρόνια. Η επόμενη χρονιά παρουσιάζει ένα διαφορετικό κίνητρο για εμάς, καθώς καλούμαστε να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα.

Το να μείνεις στην κορυφή είναι ακόμα πιο δύσκολο από το να φτάσεις εκεί, κι είμαι ενθουσιασμένη και διψασμένη για αυτήν την καινούρια πρόκληση. Ανυπομονώ να παλεύουμε για κάθε παιχνίδι με τον κόσμο στο πλευρό μας. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου! Τα λέμε σύντομα!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ