ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Στεπανένκο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2020-2021 / ΠΑΟ - ΑΟ ΘΗΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2020-2021 / ΠΑΟ - ΑΟ ΘΗΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μαργαρίτα Στεπανένκο αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, με τις πράσινες να ανακοινώνουν επίσημα τη συμφωνία τους με την 28χρονη διαγώνια.

Ύστερα από το μεγάλο μπαμ με την αρχηγό της εθνικής Ολλανδίας, Μάρετ Γκροθούες, την επιστροφή της Κωνσταντίνου, τις προσθήκες των Παναγιώτα Ρόγκα και Πηνελόπης Παπαστεργίου και τις ανανεώσεις των Εύα Χαντάβα και Εύα Μεταξά, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού δεν σταματάει την ενίσχυση του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Η νέα προσθήκη για τις πράσινες ακούει στο όνομα Μαργαρίτα Στεπανένκο, με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να έχει έρθει σε συμφωνία με την 28χρονη διαγώνια και την Πέμπτη (6/5) να την κοινοποιεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διαγώνια Μαργαρίτα Στεπανένκο για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Σπουδαία μεταγραφική προσθήκη για το "τριφύλλι" καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του την 28χρονη που γεννήθηκε στην Ουκρανία αλλά έχει υπηκοότητα από το Αζερμπαϊτζάν, με ύψος 1.86μ. και αναμένεται να ενισχύσει τον ΠΑΟ ώστε να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι του", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με το τελευταίο απόκτημα του τριφυλλιού να δηλώνει από την πλευρά της:

"Μόλις έλαβα την πρόταση από τον Παναθηναϊκό ήξερα ήδη πολλά για τη συγκεκριμένη ομάδα. Είναι μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος σε έναν τόσο σημαντικό Σύλλογο με επαγγελματικές αρχές όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Έχουμε πολύ σημαντικούς στόχους να πετύχουμε και θέλω ειλικρινά να βοηθήσω από την πλευρά μου την ομάδα να κατακτήσει τα πάντα. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε".

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΕΠΑΝΕΝΚΟ:

2012-2014 Telekom Baku (Αζερμπαϊτζάν)

2014-2015 Ολυμπιακός

2015-2017 Telekom Baku (Αζερμπαϊτζάν)

2017-2018 Besiktas (Τουρκία)

2018-2019 Enea PTPS Pita (Πολωνία)

2019-2020 E.LECLERC MOYA Radomka Radom (Πολωνία)

2020-2021 Minchanka Minsk (Λευκορωσία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ