VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας βόλεϊ γυναικών ο Οικονόμου

Ο Απόστολος Οικονόμου στη διάρκεια αγώνα για τη Volley League Γυναικών
Ο Απόστολος Οικονόμου στη διάρκεια αγώνα για τη Volley League Γυναικών EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραμονή του Απόστολου Οικονόμου στο "τιμόνι" της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου για ακόμη μία σεζόν.

Ο Απόστολος Οικονόμου θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού για ακόμη μία σεζόν, όπως έγινε επίσημα γνωστό την Πέμπτη 22 Απριλίου. Το τριφύλλι ανακοίνωσε την παραμονή του έμπειρου τεχνικού στο "τιμόνι" της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με τον ίδιο να δηλώνει για το γεγονός:

"Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Συλλόγου και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Μαλακατέ, για την τιμή που μου έκαναν να μου προτείνουν την ανανέωση συνεργασίας μας για την επόμενη σεζόν.

Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια, βήμα βήμα και με συνετές κινήσεις είναι κοντά στο να αποκτήσει την δυναμική του παρελθόντος σε όλα τα επίπεδα και πλέον οι στόχοι του Παναθηναϊκού για πρωταθλητισμό ταυτίζονται στο έπακρο με τις φιλοδοξίες μου ως προπονητής. Ο ποιοτικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά στο γήπεδο και την συμπαράσταση των φίλαθλων του Παναθηναϊκού, θεωρώ πως θα είναι το τρίπτυχο, έτσι ώστε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους της ομάδας, για την φετινή σεζόν.

Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τον Σωτήρη Πανταλέων για τη νέα του θέση, ως γενικός διευθυντής του αγωνιστικού και να του ευχηθώ καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ