ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα και η Χατζηευστρατιάδου

Σάντος και Χατζηευστρατιάδου πανηγυρίζουν στον αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΟ Θήρας
Σάντος και Χατζηευστρατιάδου πανηγυρίζουν στον αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΟ Θήρας EUROKINISSI SPORTS

Η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου είναι πλέον παίκτρια της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να αναζητούν την παρτενέρ της στο κέντρο.

Το προτελευταίο κομμάτι στο παζλ της επόμενης περιόδου για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού είναι η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Η 26χρονη κεντρική μετά από την εξαιρετική της παρουσία στον ΑΟ Θήρας, θα φορέσει την πράσινη φανέλα και θα ενισχύσει σημαντικά το Τριφύλλι στη θέση της κεντρικού.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κλείσει το ρόστερ του με την απόκτηση μιας ακόμα ξένης αθλήτριας η οποία μαζί με την Χατζηευστρατιάδου θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πράσινοι έχουν ανακοινώσει τις μεταγραφές των Στεπανένκο και Γκροθούες, ενώ θα αποκτηθεί και μία ακόμα ξένη κεντρική. Σε ό,τι αφορά την ελληνική αγορά έχει ανακοινωθεί η απόκτηση των Παπαφωτίου, Ρόγκα, Κωνσταντίνου και Παπαστεργίου, η παραμονή των Χαντάβα, Τσιτσιγιάννη, Μεταξά. Η Ξηντάρα έχει συμβόλαιο για του χρόνου, ενώ συμφωνία υπάρχει και με την Κωνσταντέλου.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2021-22

Διαγώνιες: Μαργαρίτα Στεπανένκο(Ουκρανία-Αζερμπαϊτζάν), Mαρία Τσιτσιγιάννη

Ακραίες: Μάρεθ Γκροθούες(Ολλανδία), Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Εύα Χαντάβα

Πασαδόροι: Αθηνά Παπαφωτίου, Πηνελόπη Παπαστεργίου

Λίμπερο: Πέννυ Ρόγκα, Ξηντάρα Εβίτα

Κεντρικές: Ναταλία Μεταξά, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Έμιλυ Κωνσταντέλου

Προπονητής: Απόστολος Οικονόμου

Το μεσημέρι της Παρασκευής (14/5) ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην ανακοίνωση της συνεργασίας τους με την 26χρονη κεντρική.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κεντρική Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Η 26χρονη διεθνής (1.85μ.) με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στη φετινή προσπάθεια του «τριφυλλιού». Πρόκειται για μια αθλήτρια με ποιότητα και εμπειρία που έχει αποδείξει ότι δικαίως βρίσκεται στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ.

Σε ηλικία 18 χρονών αποφάσισε να συνδυάσει τις σπουδές της με το βόλεϊ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπου και διέπρεψε φτάνοντας σε ηλικία 19 χρονών μέχρι τον τελικό του Κολεγιακού πρωταθλήματος με το Miami Dade College κατακτώντας την 2η θέση ανάμεσα σε 350 Κολέγια της Αμερικής.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Χατζηευστρατιάδου είπε "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν κρύβω ότι ήταν όνειρο μου να έρθω στην ομάδα από μικρή. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την υπομονή που έκαναν για να γίνω μέλος του Συλλόγου.

Φέτος η ομάδα του Παναθηναϊκού έχει δημιουργήσει ένα καινούργιο ποιοτικό σύνολο με σκοπό να κυριαρχεί στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε εφόσον όλα λειτουργήσουν υπό φυσιολογικές συνθήκες και εύχομαι υγεία για όλο τον κόσμο εντός και εκτός γηπέδων".

Αναλυτικά το πλούσιο βιογραφικό της:

2009-2013 Αίας Ευόσμου

2013-2015 Miami Dade College USA

2015-2017 Columbia College USA

2017-2018 MTK Budapest

2018-2019 Πανναξιακός

2019-2021 ΑΟ Θήρας

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ