ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Πανταλέων ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Ο Σωτήρης Πανταλέων με τον τίτλο του πρωταθλητή
Ο Σωτήρης Πανταλέων με τον τίτλο του πρωταθλητή EUROKINISSI SPORTS

Μετά το τέλος του νικηφόρου ντέρμπι επί του Ολυμπιακού ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Την αποχώρηση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε μετά το τέλος του νικηφόρου ντέρμπι επί του Ολυμπιακού ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων. Ο κεντρικός των πράσινων δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ και μίλησε για τις τρεις οικογένειες της ζωής του. Αυτή που γεννήθηκε, αυτή που έφτιαξε και αυτή του Παναθηναϊκού.

"Πάντα ένα ματς με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό όποια κι είναι η βαθμολογική σημασία ενός τέτοιου αγώνα. Πάντα οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη νίκη γιατί βλέπει όλη η Ελλάδα αυτά τα παιχνίδια. Είχα ένα έξτρα κίνητρο για εμένα γιατί ήταν το τελευταίο ντέρμπι της καριέρας μου. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο και πολύ τυχερό.

Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ μικρό παιδάκι έχοντας όνειρα και φεύγω από το γήπεδο Ολυμπιονίκης με πολλούς τίτλους και οικογενειάρχης. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Στον τελευταίο μου κύκλο στην ομάδα φέραμε ξανά στον Παναθηναϊκό τίτλους κι αυτό είναι κάτι που μου δίνει χαρά".

Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Δεν ξέρω αν αυτό που αισθάνομαι είναι δικαίωση αλλά είναι αυτό που είχα έβγαινε από μέσα μου και ό,τι έκανα πάντα το έκανα με κίνητρο την αγάπη που έχω για την ομάδα. Πήρα απίστευτη αγάπη όλα αυτά τα χρόνια και είμαι ευτυχισμένος για αυτές. Όλα αυτά τα χρόνια είχα τρεις οικογένειες, αυτή που γεννήθηκα, αυτή που δημιούργησα και αυτή του Παναθηναϊκού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ