VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναϊκός - Φοίνικας Σύρου 0-3: Ο Πανταλέων είπε αντίο με ήττα και τρίτη θέση

Ο Σωτήρης Πανταλέων στο τελευταίο ματς κόντρα στον Φοίνικα
Ο Σωτήρης Πανταλέων στο τελευταίο ματς κόντρα στον Φοίνικα EUROKINISSI

Στο τελευταίο ματς του εμβληματικού αρχηγού του Παναθηναϊκού, του Σωτήρη Πανταλέοντα, οι "πράσινοι" ηττήθηκαν από το Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ για τη τελευταία αγωνιστική της Β' φάσης της Volley League.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φοίνικα Σύρου στο κλειστό του Αγ. Θωμά και ηττήθηκε με 3-0 σετ για την τελευταία αγωνιστική της Volley League και στο "αντίο" του Σωτήρη Πανταλέοντα που αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον αρχηγό του Παναθηναϊκού με τον Πανταλέοντα να παίζει το τελευταίο του ματς με την πράσινη φανέλα. Όμορφο στιγμιότυπο στο ξεκίνημα του ματς με τις δύο κόρες του να του δίνουν τη μπάλα για να κάνει το πρώτο σέρβις του ματς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φοίνικας, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο προηγούμενο ματς, παρουσιάστηκε πολύ πιο αποφασιστικός και με την αρχική του εξάδα, πήρε το ματς πραγματοποιώντας ανατροπή σε όλα τα σετ. Ο Παναθηναϊκός, δεν κράτησε τη διαφορά που έχτιζε στα σετ και έτσι το ματς κατέληξε σε Συριανά χέρια.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Πόντο πόντο οι δύο ομάδες μέχρι τα μέσα του πρώτου σετ εκεί όπου ο Παναθηναϊκός πήρε ένα μικρό προβάδισμα δύο πόντων. Ο Φοίνικας με επέστρεψε άμεσα και μάλιστα προηγήθηκε με δύο έχοντας και σετ ποιντ. Οι νησιώτες πήραν το πρώτο σετ με 26-24 έπειτα από λάθος του Ρανγκέλ στο σέρβις και προηγήθηκαν 1-0 στα σετ.

Ντέρμπι και στο δεύτερο σετ με τον Παναθηναϊκό να έχει και πάλι το προβάδισμα, αλλά τον Φοίνικα να μένει κοντά στο σκορ και να μην αφήνει τους γηπεδούχους να ξεφύγουν. Οι φιλοξενούμενοι τρέχοντας και πάλι ένα δικό τους σερί, ισοφάρισαν τους πράσινους και προσπέρασαν μάλιστα με δύο πόντους σε ένα κρίσιμο σημείο με άσσο του Στερν. Οι Συριανοί έχοντας την ψυχολογία και το μομέντουμ με το μέρος τους, έφτασαν στην κατάκτηση και του δεύτερου σετ με 25-21 και προηγήθηκαν με 2-0 σετ.

Ο Φοίνικας ήταν σαφώς πιο άνετος στο τρίτο σετ, πίεσε εξ αρχής και εξασφάλισε μία διαφορά πέντε πόντων. Ο Παναθηναϊκός, είχε προβλήματα στην υποδοχή, ο Γιάκομπσεν δεν μπορούσε να οργανώσει το παιχνίδι όπως θα ήθελε και έτσι οι "πράσινοι" γνώρισαν την ήττα με 3-0 σετ στο τελευταίο ματς του Σωτήρη Πανταλέων.

ΤΑ ΣΕΤ: 24-26, 21-25, 21-25.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ