VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Αχιλλέα Μπάση

Ο Αχιλλέας Μπάσης με τη φανέλα της Κηφισιάς
Ο Αχιλλέας Μπάσης με τη φανέλα της Κηφισιάς EUROKINISSI

Την απόκτηση του Αχιλλέα Μπάση ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός που ενισχύεται κι άλλο στους κεντρικούς.

Τον 27χρονο κεντρικό μπλοκέρ, Αχιλλέα Μπάση ανακοίνωση η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού που ενισχύεται ακόμα περισσότερο σε αυτή τη θέση. Από το 2019, ο Μπάσης αγωνιζόταν με την φανέλα της Κηφισιάς με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Μπάσης είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό Θα προσπαθήσω να δίνω το 100% σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση για να βοηθήσω και εγώ με κάθε τρόπο στην επίτευξη των στόχων της ομάδας".

Μετά και την ανανέωση με τον λίμπερο, Σωτήρη Συναδινό, οι "πράσινοι" συνεχίζουν δυναμικά και χτίζουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Η ανακοίνωση της ομάδας

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 27χρονο κεντρικό Αχιλλέα Μπάση για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Το "τριφύλλι" ενισχύεται σημαντικά στο φιλέ καθώς εντάσσει στο ρόστερ του τον "πύργο" Αχιλλέα Μπάση (1.95μ.) και θα αποτελέσει ένα ακόμα κομμάτι του φετινού παζλ στην προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει.

Αναλυτικά το βιογραφικό του

2011-2015 Πανελλήνιος

2015-2018 Εθνικός Πειραιά

2018-2019 ΟΦΗ

2019-2021 Κηφισιά"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ