ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπραμ Βαν ντε Ντρις

O Βέλγιος διαγώνιος Βαν ντε Ντρις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
O Βέλγιος διαγώνιος Βαν ντε Ντρις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ημέρες μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών, ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον Μπραμ Βαν ντε Ντρις, με τον Βέλγο διαγώνιο και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να υπογράφει για έναν χρόνο στους πράσινους.

Στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής προχώρησε την Παρασκευή (23/4) η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, με το τριφύλλι να γνωστοποιεί τη συμφωνία της με τον Βέλγο διαγώνιο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις για τη νέα σεζόν.

Ο 31χρονος διαγώνιος ήταν πρώτος σκόρερ της φετινής Volley League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στην επίθεση.

"Είναι μεγάλη η χαρά μου που ήρθα στον Παναθηναϊκό και ήταν η ξεκάθαρη προτίμηση μου παρότι είχα και άλλες προτάσεις. Στόχος μου είναι οι τίτλοι και να καταφέρουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη.

Πρέπει να πω ότι ο Ντεπέστελε ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ρώτησα , ήταν απόλυτα θετικός και με ώθησε να ντυθώ στα πράσινα. Σε ό,τι αφορά τους οπαδούς του Παναθηναϊκού τους έχω ζήσει μόνο ως αντίπαλος", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο Μπραμ Βαν ντε Ντρις.

Σημειώνεται ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την καριέρα του από Mendo Booischot, όπου αγωνίστηκε δύο χρόνια. Τη σεζόν 2008-09 φόρεσε τη φανέλα της Topvolley Callant Antwerpen και εν συνεχεία πήγε στην Ιταλία για λογαριασμό της Top Volley Cisterna αλλά και για τις Umbria Volley , Volley Segrate 1978 και Sir Safety Conad Perugia.

Πέρασε από την Beauvais Oise UC και επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Τουρκία και η Spor Toto, η Πολωνία και η Ιndykpol AZS Olsztyn αλλά και η Spacer’s Toulouse Volley.

Τη σεζόν 2018-19, φόρεσε τη φανέλα Rennes Volley 35 αλλά και της κορεατικής KB Insurance Stars. Τέλος τον Ιανουάριο του 2020 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο έμεινε και τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ