ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Η Εμμανουηλίδου ξανά στα ερυθρόλευκα

Η Μελίνα Εμμανουηλίδου με την Στέλλα Χριστοδούλου σε αγώνα του Ολυμπιακού
Η Μελίνα Εμμανουηλίδου με την Στέλλα Χριστοδούλου σε αγώνα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή της Μελίνας Εμμανουηλίδου στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μετά από τέσσερα χρόνια.

Οι ανακοινώσεις από την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Μελίνας Εμμανουηλίδου να ανακοινωθεί.

Η 27χρονη κεντρική μετά από μία τετραετία στον ΑΟ Θήρας επιστρέφει στον Ολυμπιακό και μαζί με την Κατερίνα Γιώτα θα συνθέσουν το δίδυμο των κεντρικών.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την έναρξη της συνεργασίας, η Μελίνα Εμμανουηλίδου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού που με εμπιστεύτηκε μετά από μια δύσκολη δίκη μου χρονιά ! Ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ όμως θα ήθελα να πω στον Νίκο Κατσιουρα και στον Αλέξη Νακαστσή για την αμέριστη βοήθεια, στήριξη και συμπαράσταση που μου έδειξαν ώστε να επανέλθω στο 100%. Εύχομαι να τους το ανταποδώσω κάποια στιγμή. Υγεία και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους που όπως και φέτος είναι υψηλοί σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μελίνα Εμμανουηλίδου. Η διεθνής κεντρική (ημ.γέννησης, 18/9/1994), υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και επιστρέφει στο σύλλογο μας για να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών".

Το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2021-22

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Παναγιώτα Ξανθοπούλου

Διαγώνιες: Σάσι Χίπε(Γερ)

Ακραίες: Μαρία Γενιτσαρίδη, Έλενα Μιλεντίγεβιτς

Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα, Ιλιόνη Κελεσίδου, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Λίμπερο: Ξένια Κακουράτου, Σία Τοτσίδου

Προπονητής: Ζιλ Κουτίνιο (Κούβα)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ