ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι ανανέωσε για δύο χρόνια

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι
Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι INTIME SPORTS

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι ανανέωσε με τον Ολυμπιακό και θα παραμείνει για δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία του τμήματος βόλεϊ ανδρών.

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ιταλού προπονητή, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, ο οποίος στη δήλωσή του στη σελίδα του ερασιτέχνη εξέφρασε τη χαρά του που θα παραμείνει στον Πειραιά και ότι ανυπομονεί για την έναρξη της νέας σεζόν, η οποία έχει σαν στόχο την επιστροφή στους τίτλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο Ιταλός προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στο olympiacossfp.gr: «Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα, γιατί σε αυτόν τον σύλλογο βρήκα κοινούς στόχους και την επιθυμία να δουλέψω, να κερδίσω και να χτίσω κάτι για το μέλλον. Εκτός από αυτό, σημαντικό ήταν το συναίσθημα που δημιουργήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου και με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω εδώ. Σύντομα, θα είμαι στην Αθήνα, για να οργανώσω όλες τις λεπτομέρειες με το επιτελείο μου, ώστε να προετοιμαστούμε για τη νέα αγωνιστική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο»".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ