ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός - Φοίνικας: Όλος ο ημιτελικός σε μία φάση

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης στην αναμέτρηση του Φοίνικα με τον Ολυμπιακό
Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης στην αναμέτρηση του Φοίνικα με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ επικράτησε κόντρα στον Ολυμπιακό με μεγάλο του όπλο το μπλοκ άμυνα και μία φάση στο τρίτο σετ αντικατοπτρίζει πλήρως την εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι Συριανοί. (VIDEO)

Κάνοντας την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς ο Φοίνικας ΟΝΕΧ επικράτησε 3-0 σετ του Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό και προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς όπου την Κυριακή 18 Απριλίου στις 20:00 (ΕΡΤ 3) θα αντιμετωπίσει τον Α.Π.Σ. Φίλιππο Βέροιας.

Ο Φοίνικας άγγιξε το τέλειο σε σερβίς και μπλοκ - άμυνα βγάζοντας νοκ τον ρυθμό και τις αντοχές του Ολυμπιακού. Ειδικά στο μπλοκ - άμυνα οι παίκτες του Γιούρισιτς έδωσαν ρεσιτάλ.

Υπήρχαν φάσεις στις οποίες η μπάλα δεν έπεφτε με τίποτα κάτω φέρνοντας τους ερυθρόλευκους σε απόγνωση. Χαρακτηριστική είναι η φάση του τρίτου σετ που θα δείτε από κάτω.

Επί 30 δευτερόλεπτα ο Ολυμπιακός είχε συνεχώς ευκαιρίες να πάρει το πόντο είτε με επιθέσεις υπό καλές συνθήκες (κόντρα μπάλες με πέρασμα αντιπάλου με τα δάχτυλα) είτε με μπλοκ, αλλά οι Συριανοί με τρομερές άμυνες και ντουμπλάζ κατάφεραν να πανηγυρίσουν στο τέλος με μπλοκ άουτ σε πρώτο χρόνο του Παπαγγελόπουλου.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ