ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Βόλεϊ: Στα ημιτελικά η Βραζιλία, 3-0 την Ιαπωνία

Brazil's Yoandy Leal Hidalgo jumps to hit the ball during the men's volleyball quarterfinal match between Japan and Brazil at the 2020 Summer Olympics, Tuesday, Aug. 3, 2021, in Tokyo, Japan. (AP Photo/Frank Augstein)
Brazil's Yoandy Leal Hidalgo jumps to hit the ball during the men's volleyball quarterfinal match between Japan and Brazil at the 2020 Summer Olympics, Tuesday, Aug. 3, 2021, in Tokyo, Japan. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Βραζιλία επικράτησε εύκολα της Ιαπωνίας 3-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά όπου θα αντιμετωπίσει την Ρωσία.

Η Βραζιλία δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην «οικοδέσποινα» Ιαπωνία, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά βόλεϊ των Ανδρών.

Η ομάδα του Ρενάν Νταλ Ζότο επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και νίκησε «καθαρά» τους φιλότιμους Ιάπωνες με 3-0 σετ (25-20, 25-22, 25-20), στο δεύτερο αγώνα της ημέρας για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «βερντεόρο» είχαν πρώτο σκόρερ τον... Κουβανό Γιοάντι Λεάλ με 16 πόντους, ενώ από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της «χώρας του ανατέλλοντος ήλιου» κορυφαίος ήταν ο Γιούκι Ισικάβα με 17 πόντους.

Στους ημιτελικούς η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει στις 5 Αυγούστου τη Ρωσία σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, ακριβώς όπως είχε συμβεί και το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ