ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Βόλεϊ: Η Ιταλίδα, Πάολα Εγκόνου, έχει πάει το βόλεϊ γυναικών σε άλλη διάσταση

Η Πάολο Ογκέτσι Εγκόνου στην αναμέτρηση με την Τουρκία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Η Πάολο Ογκέτσι Εγκόνου στην αναμέτρηση με την Τουρκία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Πάολα Εγκόνου πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση στην αναμέτρηση της Ιταλίας με την Τουρκία, σημειώνοντας 29 πόντους, τους περισσότερους από κάθε άλλη αθλήτρια της αναμέτρησης.

Η Πάολα Εγκόνου ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Τουρκία για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του δευτέρου γκρουπ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η 22χρονη (ύψους 1.93 μ.) αθλήτρια σημείωσε 29 πόντους (λίγους παραπάνω από ένα σετ), με την εμφάνισή της να βγάζει μάτια, κυρίως με τα καρφιά της που δεν έβρισκαν απάντηση, αλλά και με την αλτικότητά της, η οποία έβαλε αρκετά εμπόδια στην Τουρκική ομάδα.

Η Ιταλία επικράτησε 3-1 σετ (25-22, 23-25, 25-20, 25-15) και έκανε το δύο στα δύο στη φάση των ομίλων. Η Τουρκία είχε κερδίσει την πρώτη αγωνιστική την Κίνα με 3-0 σετ.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ