ΒΟΛΕΪ

Κύπελλο βόλεϊ γυναικών: Ώρα κούπας για Α.Ο. Θήρας και ΠΑΟΚ

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν
Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν EUROKINISSI SPORTS

Το βράδυ της Παρασκευής (16/04, 20.00 ΕΡΤ3) ο ΑΟ Θήρας και ο ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους στο βόλεϊ γυναικών.

Λίγες ώρες έμειναν για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών για το 2021. Ο Α.Ο. Θήρας και ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο φιναλίστ της διοργάνωσης και θα διεκδικήσουν την Παρασκευή 16 Απριλίου στις 20.00 (ΕΡΤ3) στο Δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης το πρώτο τους τρόπαιο στη διοργάνωση. Αυτη είναι η 21η διοργάνωση του Κυπέλλου.

Η ομάδα της Σαντορίνης για να φτάσει μέχρι τον τελικό απέκλεισε στην Α' φάση με δύο νίκες τον Πορφύρα, στα προημιτελικά απέκλεισε τον μέχρι πρότινος Κυπελλούχο Ολυμπιακό με 3-1 σετ και στον ημιτελικό επικράτησε εκτός έδρας του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ. Είναι ο δεύτερος τελικός κυπέλλου για τον Α.Ο. Θήρας μετά το 2019 στις Σέρρες.

Ο Δικέφαλος του Βορρά στην Α' φάση ξεπέρασε το εμπόδιο της Θέτιδας Βούλας, στον προημιτελικό αγώνα επικράτησε του Α.Ο. Λαμίας 2013 και στον ημιτελικό άφησε εκτός τον συμπολίτη Άρη. Είναι ο πρώτος τελικός κυπέλλου στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3. Για τις ανάγκες της διοργάνωσης η Ε.Σ.Α.Π. παραχώρησε στην Ε.Ο.ΠΕ. τον πλήρη εξοπλισμό του video check, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για τις δύο ομάδες.

Δ.Γ. Α' Ηλιούπολης, 20.00 (ΕΡΤ3): Α.Ο. Θήρας - ΠΑΟΚ

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου. Παρατηρητές: Ράπτης, Μαυρικίδης. Επόπτες: Τόλιος, Γεωργιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Σπίγγου. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη, Θεοδωρίδου.

Αναπληρωματική επόπτρια: Χριστίνα Κατερλή,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ