VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Καζάζης: "Είμαστε η Σίτι που έκανε διπλό μέσα στην Γιουνάιτεντ"

VOLLEY LEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πρόσφατη αναφορά του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Δημήτρη Καζάζη, ο οποίος μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού απάντησε μέσω της συμπολίτισσας Σίτι (VIDEOS).

Ο Ολυμπιακός έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Φρομ και Έγκλεσκαλνς πήρε μεγάλο διπλό επί του Παναθηναϊκού επικρατώντας με 3-1 σετ και έκανε άλμα τίτλο στην Volley League ανδρών, με τον Δημήτρη Καζάκη να εκφράζει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα στις δηλώσεις μετά το παιχνίδι.

"Σίγουρα ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ξέραμε από την αρχή ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα πάντα αλλά νομίζω ότι ήμασταν και εμείς αρκετά σκληροί και μπορέσαμε, αν εξαιρέσουμε το τρίτο σετ, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να πάρουμε το τρίποντο.

Νομίζω ότι έχει ανέβει τώρα πολύ η διαφορά, έχουμε ξεφύγει και από τον ΠΑΟΚ και από τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά θεωρώ ότι μόνο η Σύρος μάς απειλεί. Νομίζω ότι όλα τα παχνίδια είναι τελικοί, δεν υπάρχει παιχνίδι που θα είναι εύκολο.

Εμείς κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, ως τελικό, ανεξάρτητα με ποιον παίζουμε εμείς κοιτάζουμε να πάρουμε τη διαφορά και μαθηματικά για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα", δήλωσε αρχικά μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε να πάρει ξανά το λόγο ("για να σπάσει η ένταση του παιχνιδιού", είπε χαρακτηριστικά) για να αφιερώσει με χαμόγελο μία ποδοσφαιρική ατάκα στον ομόλογό του από πλευράς Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλο:

"Ο φίλος μου ο Δημήτρης είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εμείς είμαστε η Μάντσεστερ Σίτι. Πήραμε διπλό", ήταν τα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού, που είχαν να κάνουν με τα πρόσφατα παράπονα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου προς την Λίγκα για τον ορισμό των αγώνων του Παναθηναϊκού μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Παράπονα όπου είχαν κάνει τον τεχνικό των πρασίνων να αναφέρει μεταξύ άλλων: "Νομίζω ότι η Λίγκα πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα γίνουμε όμως και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να τους αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί και είμαστε εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ