SPORTS & GOSSIP

Η Βραζιλιάνα Κέι Άλβες βγάζει στο OnlyFans 50 φορές περισσότερα απ' όσα στο βόλεϊ

Η βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια, Κέι Άλβες
Η βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια, Κέι Άλβες INSTAGRAM / @KEY.ALVEES

Η Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια, Κέι Άλβες, αποκάλυψε πως κερδίζει περισσότερα χρήματα ανεβάζοντας φωτογραφίες χωρίς ρούχα στο OnlyFans, απ' όσα βγάζει ως επαγγελματίας αθλήτρια.

Το ποδόσφαιρο αναμφίβολα είναι ο βασιλιάς τον σπορ και το πιο κερδοφόρο άθλημα, είτε μιλάμε για τις απολαβές των ποδοσφαιριστών, είτε για τα τηλεοπτικά συμβόλαια, είτε για οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με αυτό.

Δεν συμβαίνει όμως, το ίδιο σε όλα τα αθλήματα. Γι' αυτό άλλωστε, πολλοί αθλητές αναγκάζονται να κάνουν και μία δεύτερη δουλειά, προκειμένου να αυξήσουν το μηνιαίο εισόδημά τους. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια, Κέι Άλβες.

Η εντυπωσιακή αθλήτρια που αγωνίζεται στο Osasco Volleyball Club στο Σάο Πάολο αποφάσισε να μπει στον κόσμο του OnlyFans, με την επιλογή αυτή να τη δικαιώνει, αφού ποζάροντας χωρίς ρούχα για τους συνδρομητές της υπηρεσίας έγινε πλούσια.

Μιλώντας στο O Globo, η Άλβες αποκάλυψε πως πλέον κερδίζει 50 φορές περισσότερα χρήματα, από όσα βγάζει ως επαγγελματίας βολεϊμπολίστρια.

"Θεωρώ τον εαυτό μου επαγγελματία αθλήτρια. Όμως τα πράγματα για μένα δεν πήγαιναν όπως θα ήθελα κι έτσι αποφάσισα να αρχίσω μια... παράλληλη καριέρα. Είτε αρέσει είτε όχι, είναι το βασικό μου εισόδημα.

Κερδίζω περίπου 50 φορές περισσότερα από ό,τι με το βόλεϊ. Παραμένω αθλήτρια και δεν πρόκειται να σταματήσω, αλλά είμαι παράλληλα μοντέλο, influencer και διαχειρίζομαι την εικόνα μου", τόνισε η Άλβες.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ