ΒΟΛΕΪ

Η Εθνική του Ανδρεόπουλου αποκαλύπτεται με φόντο τους Μεσογειακούς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια θα πραγματοποιήσει στη Κάρυστο η Εθνική βόλεϊ ανδρών του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ενόψει της συμμετοχής του στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ισπανία (22/6-1/7).Γενική Συνέλευση στην ΕΣΑΠ στις 8 Ιουνίου.

Τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια θα πραγματοποιήσει στη Κάρυστο η Εθνική ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται από τις 21 Μαΐου στη πόλη της Εύβοιας πραγματοποιώντας διπλές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και των συνεργατών του, ενόψει της συμμετοχής του στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ισπανία (22/6-1/7).

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Τυνησία σε τρεις φιλικές αναμετρήσεις το διάστημα 2-4 Ιουνίου στο κλειστό Γυμναστήριο Καρύστου με κοινή ώρα έναρξης στις 19.00. Η είσοδος για τον φίλαθλο κόσμο είναι ελεύθερη.

Γ.Σ. ΣΤΗΝ ΕΣΑΠ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ

Εξάλλου, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού και του άρθρου 107Α του ν.2725/99 και της από 22/05/2018 σχετικής απόφασης του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. καλούνται τα σωματεία-μέλη της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.) δια των νομίμων εκπροσώπων τους σε Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 στις εγκαταστάσεις της έδρας του συνεταιρισμού (Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά-ΟΑΚΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ) με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα εργασιών της Γ.Σ.

2. Έγκριση εγγραφής ως νέων μελών στο συνεταιρισμό των προβιβασθέντων από την Α2 Εθνική Κατηγορία σωματείων ΑΕΚ και ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

3. Διοικητικός απολογισμός από 06/06/2016 έως 07/06/2018.

4. Οικονομικός και διαχειριστικός Απολογισμός χρήσεως από 06/06/2016 έως 07/06/2018.

5. Συζήτηση επί διοικητικού και οικονομικού/διαχειριστικού, απολογισμών και απόφαση περί απαλλαγής ή μη, απερχομένου ΔΣ από πάσης ευθύνης.

6. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για διενέργεια αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. για διετία θητεία, σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της Ε.Σ.Α.Π.

7. Εκλογή δώδεκα (12) τακτικών και ισάριθμων αναπληρωματικών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ για διετή θητεία, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η ΓΣ θα συγκληθεί εκ νέου στις 15 Ιουνίου 2018, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ