ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική βόλεϊ γυναικών: Ο Αμποντάντζα φαβορί για τον πάγκο

Εθνική βόλεϊ γυναικών: Ο Αμποντάντζα φαβορί για τον πάγκο

Ο πολύπειρος Ιταλός προπονητής Μαρσέλο Αμποντάντζα είναι σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών.

Ένα μεγάλο όνομα της προπονητικής φαίνεται πως έχει κλείσει η ΕΟΠΕ για την εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών με τον Μαρσέλο Αμποντάντζα να είναι το μεγάλο φαβορί για την αντικατάσταση του Γκιγιέρμο Ναράνχο στον πάγκο. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα πετυχημένο προπονητή με εμπειρία από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου όπως αυτά της Ιταλίας και την Τουρκίας.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ο Αμποντάντζα έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ομοσπονδία, με τους Ιταλούς να θεωρούν την υπόθεσή του στην Εθνική ομάδα τελειωμένη.

Ο 51χρονος Ιταλός τεχνικός έχει καθίσει στον πάγκο της Πομί Κασαλματζόρε στην Ιταλία, της Ραμπίτα Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν αλλά και της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία και έχει κατακτήσει συνολικά πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους. Επιπλέον ο έμπειρος τεχνικός έχει καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Καναδά και της Εθνικής Βουλγαρίας και πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή που θα ανεβάσει το επίπεδο της Εθνικής ομάδας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ