ΒΟΛΕΪ

"Eρυθρόλευκο" αντίο

"Eρυθρόλευκο" αντίο
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Σκρα Μπελτσάτοφ

Οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν τη δυνατότητα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους με την ισχυρότερη πολωνική ομάδα σε μία αναμέτρηση με βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τη Σκρα (θέλει να κρατήσει την τρίτη θέση).
Ο Σωτήρης Δρίκος μιλώντας για το τρίτο του παιχνίδι στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, είπε τα εξής: "Για εμας το παιχνίδι μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, σε αντίθεση με τους Πολωνούς, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε θέλουμε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα την παρουσία μας στη διοργάνωση. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Βέβαια, λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των τελευταίων ημερών, ίσως χρειαστεί να αποφορτίσουμε κάποιους παίκτες, όπου υπάρχουν περιθώρια και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα".

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ δεν θα αγωνιστεί καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ με πολιτικά θα βρεθούν στον πάγκο ο Βασίλης Κουρνέτας και ενδεχομένως ο Άκης Χατζηαντωνίου, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι.

Αντίθετα ο Χρίστο Τσβετάνοφ μάλλον θα κάνει πρεμιέρα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με τη νέα του ομάδα.

* Την Τετάρτη (7/2/2007) στο κλειστό του Μετς θα διεξαχθεί η εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική μεταξύ του Παγκρατίου και του Ολυμπιακού.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ