ΒΟΛΕΪ

Δυνατές κινήσεις από την ΑΕΚ στο βόλεϊ ανδρών

Δυνατές κινήσεις από την ΑΕΚ στο βόλεϊ ανδρών

Ο σχεδιασμός της ΑΕΚ για την επάνοδο της στη Volleyleague συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και ήδη βρίσκεται κοντά στους Μότα, Λιόκα, Χαραλαμπίδη και Μασιέλ. (VIDEOS)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ προχωρά το σχεδιασμό της ενόψει της νέας περιόδου έχοντας αρκετά ψηλούς στόχους. Αυτό καταδεικνύουν και οι κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα και που μπορούν να δώσουν στους κιτρινόμαυρους θέση στην τετράδα της επόμενης σεζόν.

Ο Νίκος Νεόφυτος έχει κάνει τις εισηγήσεις του και η διοίκηση της ομάδας έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό το σχεδιασμό.

Ήδη, πέντε παίκτες προβάρουν τα κιτρινόμαυρα και στις περισσότερες περιπτώσεις απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους. Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Βραζιλιάνο ακραίο Ντέιβιντ Μότα που πέρσι έκανε εντυπωσιακή σεζόν με τον Ηρακλή Χαλκίδας. Το ίδιο δρομολόγιο θα ακολουθήσει και ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης ο οποίος θα ενισχύσει τους κιτρινόμαυρους στο κέντρο.

Ο έτερος βασικός ακραίος αναμένεται να είναι ο επίσης Βραζιλιάνος, Ντανιέλ Μασιέλ ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στις Κάννες και η λάτιν τριάδα της ΑΕΚ θα συμπληρωθεί από τον Αργεντινό πασαδόρο, Εντγκάρδο Λιόκα. Η πέμπτη σπουδαία κίνηση των κιτρινόμαυρων αφορά των Γιώργο Τζιουμάκα. Ο 23χρονος διαγώνιος μετά από μία πενταετία στην Ιταλία όπου αγωνίστηκε σε (Κούνεο, Περούτζια, Πιατσέντζα και Καστελάνα) είναι έτοιμος να επιστρέψει για χάρη της ΑΕΚ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η ΑΕΚ φτιάχνει μία δυνατή ομάδα που αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Volley League της επόμενης περιόδου.

Πάρτε μία γεύση από τους Μασιέλ και Τζιουμάκα

Πρώτα από τον Ντανιέλ Μασιέλ

Από τον Γιώργο Τζιουμάκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ