CHALLENGE CUP

Challenge Cup: Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Νάφελς, ιστορική ημέρα για τον Μίλωνα

Challenge Cup: Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Νάφελς, ιστορική ημέρα για τον Μίλωνα

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη μάχη του Challenge Cup και υποδέχεται την Νάφελς από την Ελβετία, ενώ ο Μίλων στην πρώτη του ευρωπαϊκή αναμέτρηση φιλοξενεί την Χάποελ Μάτε Άσερ Άκκ.

Κόντρα στην Ελβετική Νάφελς θα κάνει ποδαρικό στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 ο ΠΑΟΚ. Ο Κυπελλούχος Ελλάδας ξεκινάει τη πορεία του από την προκριματική φάση του Challenge Cup και θα υποδεχθεί την Ελβετική ομάδα στο PAOK Sports Arena το απόγευμα της Τετάρτης (12/10, 19.00 Cosmote Sport 9), ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στην Ελβετία την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου.

«Περιμένω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν και είναι πάντα κάτι διαφορετικό από τους φιλικούς. Αλλά νομίζω πως όλοι δουλεύουμε πολύ καλά, είμαστε προετοιμασμένοι, όπως και στο τουρνουά στην Σερβία αποδείξαμε την ετοιμότητα μας στους αγώνες.

Έχουμε αυτοπεποίθηση και φυσικά θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίζουμε. Είναι πάντα σημαντική η υποστήριξη των φιλάθλων, είναι σαν ένας επιπλέον παίκτης, ο κόσμος του ΠΑΟΚ μας υποστηρίζει και μας βοηθά ακόμα και στις δύσκολες στιγμές» δήλωσε στο acpaok.gr ο διαγώνιος της ομάδας Μπραμ Βαν Ντε Ντρις.

Ιστορική ημέρα για τον Μίλωνα

Η μεγάλη και ιστορική στιγμή για το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων έφτασε. Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 20:00 στο γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης θα κάνει ντεμπούτο στα Ευρωπαϊκά κύπελλα γιορτάζοντας με τον πιο πανηγυρικό τρόπο την καθιέρωση της ανδρικής ομάδας στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Αντίπαλος θα είναι η Ισραηλινή Χάποελ Μάτε Άσερ Άκκο στον πρώτο αγώνα του προκριματικού γύρου του Challenge Cup ανδρών. Η Μάτε Άσερ τη σεζόν 2021-22 κατέκτησε το Κύπελλο στο Ισραήλ και τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στο δυναμικό της Μάτσε Άσερ αγωνίζονται ο Ισραηλινός πρώην άσσος του ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς αλλά δεν θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα διότι είναι τραυματίας. Προπονητής είναι ο αδελφός του Γιουβάλ Κατζ που άφησε εποχή στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Έχει τρεις ξένους, τον Βούλγαρο πασαδόρο Στάνκοφ, τον ακραίο Ουστίνοφ από το Καζακστάν και τον Ρώσο διαγώνιο Πάνοφ.

Διαιτητές θα είναι ο Πολωνός Βόιτσεκ Γκλοντ και ο Σέρβος Τζόρτζιε Ζελένοβιτς. Η ρεβάνς θα γίνει στο Ισραήλ στις 20 Οκτωβρίου στις 19:00.

Κάλεσμα του Ψάρρα στον κόσμο

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας έκανε κάλεσμα στους φίλους του βόλεϊ να στηρίξουν την ομάδα του στο παρθενικό της ταξίδι στην Ευρώπη: «Ο αγώνας είναι μία γιορτή για το ελληνικό βόλεϊ και ειδικά για τον Μίλωνα. Μόνο που έχει ετοιμαστεί το γήπεδο για αυτόν τον αγώνα είναι μία ομορφιά και μία μεγάλη ικανοποίηση για όλους τους ανθρώπους του Μίλωνα. Καλούμε τον κόσμο να έρθει.

Θα γίνει μία μεγάλη μάχη. Και οι δύο ομάδες θα δώσουν το πρώτο τους επίσημο ματς για τη νέα σεζόν καθώς το ισραηλινό πρωτάθλημα όπως και το δικό μας δεν έχουν ξεκινήσει. Εχουμε τις προσδοκίες μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά παρότι ξέρουμε πως ακόμα είναι αρχή και είναι λογικό να μην βρισκόμαστε στην κορύφωση μας».

TAGS CHALLENGE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ