CHALLENGE CUP

Challenge Cup γυναικών: Στην Ιταλία για το πρώτο παιχνίδι με την Κιέρι ο Παναθηναϊκός

Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν
Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν INTIME

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κιέρι το βράδυ της Τρίτης στην Ιταλία (10/01, 21.00) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup γυναικών.

Την Ιταλική Κιέρι καλείται ο Παναθηναϊκός να αποκλείσει για να καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά του Challenge Cup γυναικών.

Οι πράσινες αντιμετωπίζουν την Κιέρι το βράδυ της Τρίτης στην Ιταλία (10/01, 21.00) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των "16" του θεσμού. Ο επαναληπτικός στο Μαρούσι θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (18/01, 21.15).

Η Κιέρι μετά από 14 αγωνιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα βρίσκεται στη 5η θέση με 10 νίκες και 4 ήττες. Την Παρασκευή 6/1 μάλιστα πήρε τη νίκη στην έδρα της Κασαλματζιόρι με 3-2 σετ.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 σετ επί του Άρη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Τούρκος Ντενίζ Ντεμίρ και ο Βούλγαρος Στόγιαν Μπάρεφ.

Η κεντρική του Παναθηναϊκού Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου δήλωσε: "Αντιμετωπίζουμε μία από τις δυνατότερες ομάδες της διοργάνωσης.

Γνωρίζουμε ότι η Ιταλία έχει πολύ καλό επίπεδο στο βόλεϊ και κάθε χρόνο οι ομάδες της πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Αυτό μας δίνει κίνητρο και διάθεση να τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι.

Η αποστολή μας είναι δύσκολη αλλά ξέρουμε τις δυνατότητές μας και είναι σίγουρο ότι όλες μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να καταφέρουμε το στόχο μας".

TAGS CHALLENGE CUP ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ