ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αστερίξ - Ολυμπιακός 1-3: "Καθάρισαν" στο Βέλγιο με ανατροπή οι ερυθρόλευκες, πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τη νίκη κόντρα στην Αστερίξ
Οι παίκτριες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τη νίκη κόντρα στην Αστερίξ INTIME

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει στο Ρέντη επί της Αστερίξ, έκανε τη δουλειά του και στο Βέλγιο, επικρατώντας με ανατροπή 3-1 σετ και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ επί της Αστερίξ και πήρε την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με τη βέλγικη ομάδα να παθαίνει deja vu. Οι ερυθρόλευκες υπερασπίστηκαν το πλεονέκτημα που απέκτησαν μετά τη νίκη με 3-1 σετ στο Ρέντη, την προηγούμενη εβδομάδα, πήραν τα δυο σετ και "σφράγισαν" το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με πίστη, με θέληση, με δύναμη και πάθος, όπως στο πρώτο ματς, οι ερυθρόλευκες ξεκίνησαν δυναμικά από το πρώτο σετ, το οποίο και πήραν με 20-25. Έπαιξαν εξαιρετικό βόλεϊ, αλλά από τα μέσα του δεύτερου σετ η ομάδα του Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο έπαθε "blackout".

Δεν είχε αποτελεσματικότητα στην επίθεση, με αποτέλεσμα να το χάσει με 25-14. Ωστόσο, στο τρίτο σετ παρότι βρέθηκε να χάνει με 8-1, ο Κουτίνιο έβαλε στη θέση της Χίπε τη Φερενίκη Ζιώγα και το παιχνίδι άρχιζε να αλλάζει σταδιακά. Η μικρή πήρε τις επιθέσεις, έπιασε μπλοκ και έκανε τη διαφορά κι έτσι ο Ολυμπιακός γύρισε την εις βάρος του κατάσταση, κατέκτησε το σετ και πήρε και την πρόκριση.

Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη οι ερυθρόλευκες πήραν και το τέταρτο σετ με 20-25 και τέλειωσαν το ταξίδι τους στο Βέλγιο με μία νίκη που τις έστειλε στην επόμενη φάση των προκριματικών, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μινσκ από τη Λευκορωσία. Μάλιστα, εφόσον ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο τέταρτο σετ και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες.

Αστερίξ - Ολυμπιακός 1-3

Τα σετ: 20-25, 25-14, 18-25, 20-25

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ