VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Άρης - Ολυμπιακός 1-3: Στον τελικό ξανά οι ερυθρόλευκες, θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους

Άρης - Ολυμπιακός 1-3: Στον τελικό ξανά οι ερυθρόλευκες, θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 σετ του Άρη στο κλειστό της Μίκρας, έκανε το 2/2 και προκρίθηκε στους τελικούς της Volley League γυναικών όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε 3-0 σετ του Άρη στη Μίκρα και προκρίθηκε στους τελικούς της Volley League γυναικών όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Στα πρώτα δύο σετ οι ερυθρόλευκες κατάφεραν με παρόμοιο τρόπο στην κατάκτησή τους. Από νωρίς κατάφεραν να χτίσουν διαφορά μέσα από το σερβίς τους και στη συνέχεια ο Άρης δεν μπόρεσε να μπει ξανά στη διεκδίκησή τους. Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός έφτασε εύκολα στο 2-0 σετ κατακτώντας τα με 25-15 και 25-14.

Αντίθετα, στο τρίτο σετ παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε από την αρχή το προβάδισμα, ο Άρης δεν τα παράτησε και κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να κατακτήσει σετ κόντρα στις ερυθρόλευκες με 28-26.

Στο τέταρτο σετ ξανά ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που είχε από την αρχή τα ηνία, παρά την αντεπίθεση του Άρη στο τέλος άντεξε και έκλεισε τον αγώνα με 21-25.

Άρης - Ολυμπιακός 1-3

Τα σετ: 15-25, 14-25, 28-26, 21-25

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ