ΒΟΛΕΪ

Αποχώρηση Στρίβα από Ηρακλή

Αποχώρηση Στρίβα από Ηρακλή
Μπάεφ-Ηρακλής

Την αποχώρησή του από την προεδρία του ΤΑΠ Ηρακλής για λόγους υγείας ανακοίνωσε ο Δημήτρης Στρίβας, στον απόηχο της επιστροφής του Θοδωρή Μπάεφ στο "Γηραιό"

«Πριν από τις γιορτές με ρώτησαν οι δημοσιογράφοι εάν θα βάλω κάποιο πρόστιμο στην ομάδα. Στο επίπεδο που είναι αυτή η ομάδα το χρηματικό πρόστιμο δεν αλλάζει την κατάσταση... εάν υπάρχει.

Ξέρετε όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά τι πρέπει να κάνετε ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Νομίζω ότι ήταν η κατάλληλη συγκυρία για να πάρουμε μαζί μας τον Θοδωρή Μπάεφ και να αυξήσουμε τον ανταγωνισμό.

Από τον Μάιο που ξεκινήσαμε την προσπάθεια με τον τρόπο που εγώ πίστευα ότι έπρεπε, ήρθα αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με τους ανθρώπους του Γυμναστικού Συλλόγου. Τότε σας είχα συγκεντρώσει και σας είχα ανακοινώσει την παραίτηση μου.

Έμεινα όμως στο πλευρό σας για το καλό της ομάδας. Τελευταία όμως ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα υγείας με αναγκάζει να πάρω μία πολύ δύσκολη απόφαση.

Πάλεψα όλες αυτές τις ημέρες να πάρω μια απόφαση που δεν ήθελα. Θα χρειαστεί εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζω να λείψω πολύ καιρό στο εξωτερικό χωρίς να ξέρω το αποτέλεσμα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα συνεργασία που είχαμε. Ελπίζω να γίνω καλά και να είμαι ξανά στη κερκίδα»,









ήταν τα λόγια του κ. Στρίβα απευθυνόμενος προς όλη την ομάδα του Ηρακλή.

Παράλληλα και με αφορμή τη συζήτηση που είχε το τεχνικό επιτελείο με τους παίκτες ο κ. Στρίβας τους συμβούλεψε ότι: «Προσπάθησα να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου. Όλες αυτές τις ημέρες βγήκαν στα ΜΜΕ διάφορα πράγματα σχετικά με την οικονομική κατάσταση.

Νομίζω ότι ήταν κατευθυνόμενα από κάποιους μέσα από την ομάδα. Τριάντα πέντε χρόνια που ασχολούμαι με το βόλεϊ έχω μάθει να λέω την αλήθεια. Από την εμπειρία μου έχω μάθει ότι όταν δημιουργείται ένα πρόβλημα πρέπει να λύνεται εκείνη τη στιγμή.

Έτσι δημιουργείται μία πληγή. Εύχομαι να είμαι εγώ αυτός που δημιουργούσε τα προβλήματα. Ελπίζω να έχετε μία καλή πορεία. Δεν ήθελα να έχει αυτή την κατάληξη η συνεργασία μας. Εγώ χάρηκα την κάθε στιγμή».







Εκ μέρους όλων των αθλητών του Ηρακλή ο αρχηγός της ομάδας Αντρέι Κράβαρικ ευχήθηκε στον πρόεδρο του τμήματος ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ